Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem z PS3 mechanikou,PLS Nutne help!

witaHavr

Otázka

Ahoj. Včera sem rozebral PS3 a nad lovou pastu jenže sem v PS3 nechal DVD.

Složil sem PS3 a BR mechanika mi nechtela DVD vyet,,2x to zapipalo,, tak sem PS3 znova rozebral a DVD vyndal. Do Mechaniky nešlo vložit DVD protože mu tam vadí přimo uprostřed takový zobaček. Zkoušl sem to nak zpravit,rozebrat mechniku a pořad nic... ten zabaček když vyndam tak romka neveme dvd ani se o to nesnaži. Nevím co už mám delt.

Kdo by rychle a dobře poradil tak bysme se mehli domluvit na malé odměně.

PS: Když DVD vožim ze zhora do rozbrane mechaniky tak se DVD Roztoči ale nenačte...

Před rozebranim vše fungovalo bez problemu.

PLS Help!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Problem je ža ja mam ten typ 40gb z novou mechanikou :( takže tady ty navody mi moc nepomužou ale už jsem pkročil o dost a už vim jak na to :) ted do toho du vplout a držte mi palce :)... ztra akorat novou pastička a potom zase naplno hrat,,snad :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže po 3dnech spraveno! Povedlo se mi to nakonec samo,, asi 5/6x sem tozebral celou mechaniku a skoušel zub po zubu atd. a nakonec mechanika vzala DVD....

Rada pro všechny: Když budete nekdy rozebirat PS3 nikdy nenechejte DVD/CD/BD v mechanice!!! Jinak zažijete piplačku z kolečkami,pružinkami atd!!!!

Velký dík patří i maku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu