skolni.flakac Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak jsem trochu zapátral na netu a pohledal onen ovladač pro Kinect, aby šlapal na PC. A zjistil jsem, že to není ani tak složité, taj se to na první pohled může zdát. Stačí ZDE stáhnout instalační soubor, program nainstalovat, připojit Kinect a obraz na monitoru se zobrazí asi takto: zatím se mi to nepovedlo rozjet jinde, než v tomto originálním programu, ale na netu už jsem viděl i vide, kde pomocí toho ovládají WIN 7 jako kdyby měli dotekový monitor, tak hodlám vrhnout po pátrání a případně doplním nějaké info. Ale jako začátek, to snad stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piruer Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 CL-NUI-Platform obsahuje knihovnu pro c# VS2010, takze neni problem si to dodelat :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 cože???..... jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piruer Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Musis umet programovat v C#. CLNUIDevice.dll obsahuje GetNUICameraDepthFrameRAW a GetNUICameraDepthFrameRGB32, pote zpracovat <image depth> vysledny obraz a nebo RAW data, nakonec uz jen pouzit win dll k pohybu mysi :), zitra dostanu kinect tak to zkusim a dam vedet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 ok ok. budu rád. protože to co jsi tady psal španělsky mi vůbec nic neříká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Zdar tak už to máš ozkoušené docela mně to taky zajímá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 za chvili bude kinect oficialne dostupny to PC, takze se dockate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trampino Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Co jsem slyšel, tak Kinect pro PC by měl být pouze o vylepšení software, díky čemuž bude kamera schopná snímat efektivně postavu už ve vzdálenosti 50cm a ve větším horizontálním úhlu. Kinect pro PC se má prodávat od února za cenu 249$. Protože Kinect pro XBOX se dá dnes nový v americe pořídit od 80$, nepředpokládám že by se zahájením prodeje verze pro PC přžestalo s amaterkými úpravamy ovladačů. Nevíte náhodou, jestli bude Kinect pro XBOX fungovat i s ovladači pro PC? Nejdřív jsem čet že se hardwarově neliší, v poslední době ale zase začínají od MS téct informace, že se hardwarove liší. Jak jste daleko s těmi ovladači pro PC. Jak náročné je udělat mapování pohybů těla na pohyby myši a stisky kláves tak, abych díky tomu mohl třeba ve hře stisk pravé šypky symulovat náklonem těla doprava, atd. a tím ovládat pomocí kinectu i hru, která pro něj primárně nebyla určena? Předem dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 .. Protože Kinect pro XBOX se dá dnes nový v americe pořídit od 80$, ... Nejaky odkaz mohu prosit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnetovec Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj jsem tu sic novy.Ale zaznela tu otazka ohledne kinect pro xbox,zda chodi na pc.Ja mel od kamose kinect pro xbox pujceny a ve win7 jsem ho rozjel,byt jsem musel o tom hodne precist a chvili mi trvalo nez jsem sehnal vsechen software ktery bylo do win potreba nainstalovat....Ale na pc jeste stejne zadny hry pro kinect nejsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Ahoj jsem tu sic novy.Ale zaznela tu otazka ohledne kinect pro xbox,zda chodi na pc.Ja mel od kamose kinect pro xbox pujceny a ve win7 jsem ho rozjel,byt jsem musel o tom hodne precist a chvili mi trvalo nez jsem sehnal vsechen software ktery bylo do win potreba nainstalovat....Ale na pc jeste stejne zadny hry pro kinect nejsou.... Mužeš napsat jaký sof. je potřeba Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 CL-NUI-Platform obsahuje knihovnu pro c# VS2010, takze neni problem si to dodelat :!: dovolil bych si nesouhlasit :) CL-NUI-Platform nebude obsahovat knihovnu pro C# VS2010 ale pro cely .Net Framework a ostatni prog.jazyky..:)..jelikoz napriklad i z C++ neni sebemensi problem volat C# knihovny :)..kazdopadne obavam se, ze pres tu knihovnu to nebude extra nejrychlejsi..ale uvidim, shanim kinect tak to pak ozkousim na to neco napsat az kinect za par let sezenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.