Al Capone Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Když mám hru nainstalovanou na HDD tak jak ji zpustím bez DVD? Zkoušel jsem to ale pořád to chce DVD. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Bez DVD v mechanice to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Poříď si konzoli s JTAGem, tam to jde. Na obyčejné flashnuté, stejně tak jako na obyčejné s originály to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak potom proč se instalují hry na HDD když to může jet i bez intalace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Menší hluk a šetříš DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Menší hluk a šetříš DVD Ne DVD , ale hlavně mechaniku . Už je dost případů , že po asi dvou letech hraní bez instalací na HDD mechanika začne špatně číst a sekají se hry . Vím to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Jo a také se rychleji načítají textury, třeba v GTA 4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Ne DVD , ale hlavně mechaniku . Už je dost případů , že po asi dvou letech hraní bez instalací na HDD mechanika začne špatně číst a sekají se hry . Vím to . přesně tak také to vím protože se mi to přesně stalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ne DVD , ale hlavně mechaniku . Už je dost případů , že po asi dvou letech hraní bez instalací na HDD mechanika začne špatně číst a sekají se hry . Vím to . to je snad jediná věc na X co mě s.re souhlas mechanika u xka to je tragedie rampl jako blázen a jěště když se přidaj větráky to je konec :D a de brzo bydlet na tohle sou sonáci jiný kabrnáci na ps3 je krásně tichonká a myslim že vydrží mnohem dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 to je snad jediná věc na X co mě s.re souhlas mechanika u xka to je tragedie rampl jako blázen a jěště když se přidaj větráky to je konec :D a de brzo bydlet na tohle sou sonáci jiný kabrnáci na ps3 je krásně tichonká a myslim že vydrží mnohem dýl Přesně tak. Přijde mi, že snad žádná PC mechanika nedělá takovej bordel. Jsem rád, že jsem sehnal v akci na alza.cz XBOX Arcade s HDD, protože si to bez něj nedovedu představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 a ještě jedna věc. na xboxu nejdou přehrát vypálené dvd filmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Jdou jen ve formátu wmv . Na .avi by jsi si musel z live stáhnout kodeky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 vypálené DVD filmy normálně jedou, vypálené filmy na DVD je kategorie jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 myslím DVD film vypálený na DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 myslím DVD film vypálený na DVD Na co se pořád ptáš ? Už jsme ti odpověděli , že filmy v normálním formátu wmv tak jak se prodávají na DVD ( vypálené na DVD ) jdou normálně v xboxu přehrávat . Jen na filmy stažené z internetu ve formátu .avi nejdou - na ty se musí stáhnout z live kodeky .Tak co na tom ještě nechápeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Na co se pořád ptáš ? Už jsme ti odpověděli , že filmy v normálním formátu wmv tak jak se prodávají na DVD ( vypálené na DVD ) jdou normálně v xboxu přehrávat . Jen na filmy stažené z internetu ve formátu .avi nejdou - na ty se musí stáhnout z live kodeky .Tak co na tom ještě nechápeš ? Možná ho trochu zmátlo, že to říkáš docela blbě. Filmy, který si koupíš v obchodě na DVD (nebo ve stejným formátu vypálíš), nejsou ani omylem ve formátu WMV. Jsou kódovaný kodekem MPEG-2 a skladají se z určitých specifických souborů (přípony VOB, IFO atd.). No a Xbox tyhle DVD filmy přehraje. Stejně tak přehraje WMV. Na AVI je potřeba kodek, ale AVI je jenom kontejner a všechny filmy jet nemusí, záleží na kodeku. No a poznámka pod čarou: WMV je formát vymyšlený společností Microsoft. DVD Filmy podléhají normě ustanovené filmovými studii. AVI je přípona videí, které ale můžou být zakódované v nespočtu různých kodeků (DivX, XviD, .H264 atd. atd.), no a ty méně zaběhlé nepřehraje xbox ani s kodeky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Možná ho trochu zmátlo, že to říkáš docela blbě. Filmy, který si koupíš v obchodě na DVD (nebo ve stejným formátu vypálíš), nejsou ani omylem ve formátu WMV. Jsou kódovaný kodekem MPEG-2 a skladají se z určitých specifických souborů (přípony VOB, IFO atd.).No a Xbox tyhle DVD filmy přehraje. Stejně tak přehraje WMV. Na AVI je potřeba kodek, ale AVI je jenom kontejner a všechny filmy jet nemusí, záleží na kodeku. No a poznámka pod čarou: WMV je formát vymyšlený společností Microsoft. DVD Filmy podléhají normě ustanovené filmovými studii. AVI je přípona videí, které ale můžou být zakódované v nespočtu různých kodeků (DivX, XviD, .H264 atd. atd.), no a ty méně zaběhlé nepřehraje xbox ani s kodeky. pěkně vysvětleno.... :) :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Al Capone
Když mám hru nainstalovanou na HDD tak jak ji zpustím bez DVD? Zkoušel jsem to ale pořád to chce DVD. Nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.