Ahoj, dostanu k vánocům ipod touch a zajímalo by mě pár věcí kolem něj:
1. Vzhledem k tomu že mám 2 sestry, který dostanou touche asi taky tak by mě zajímalo jestli můžu mít 3 ipody k jednomu iTunes a jedním PC - sice máme doma 3 PC, ale nechce se mi pendlovat mezi nima.
2. Jak jsem se dočetl tak má tenhle ipod i gsp tak se chci zeptat jestli je to použitelný v praxi.
3. Dají se sehnat už nějaké pěkné obaly (pouze záda ipodu) v české republice? Koukal jsem na alzu, czc, mironet, kasa a nikde nic.
4. To sklo co je přes ten display je hodně citlivý na poškrábání?
5. V čem všem se to liší od toho iphonu 4?
6. Myslíte si že je to lepší pro 10ti leté holky než nintendo dsi?
7. Lze na tom uděla bez problému JB nebo to záleží na nějakém firmwaru nebo tak?
8. Funguje tam připojení na zaheslovanou wifinu i s uložením hesla? Jako že se připojim na svojí zaheslovanou wifinu, zadám heslo a při dalším připojení už heslo nevyžaduje.
To je pro zatím asi vše. Moc děkuju za všechny rady.
Otázka
Omni94
Ahoj, dostanu k vánocům ipod touch a zajímalo by mě pár věcí kolem něj:
1. Vzhledem k tomu že mám 2 sestry, který dostanou touche asi taky tak by mě zajímalo jestli můžu mít 3 ipody k jednomu iTunes a jedním PC - sice máme doma 3 PC, ale nechce se mi pendlovat mezi nima.
2. Jak jsem se dočetl tak má tenhle ipod i gsp tak se chci zeptat jestli je to použitelný v praxi.
3. Dají se sehnat už nějaké pěkné obaly (pouze záda ipodu) v české republice? Koukal jsem na alzu, czc, mironet, kasa a nikde nic.
4. To sklo co je přes ten display je hodně citlivý na poškrábání?
5. V čem všem se to liší od toho iphonu 4?
6. Myslíte si že je to lepší pro 10ti leté holky než nintendo dsi?
7. Lze na tom uděla bez problému JB nebo to záleží na nějakém firmwaru nebo tak?
8. Funguje tam připojení na zaheslovanou wifinu i s uložením hesla? Jako že se připojim na svojí zaheslovanou wifinu, zadám heslo a při dalším připojení už heslo nevyžaduje.
To je pro zatím asi vše. Moc děkuju za všechny rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.