acer.praha Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ja kupuju posledni dobou novinky na WWW.PLAYSTATIONPARK.CZ a ostatni na Aukru a nebo vlastne i tady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hodně nakupuju na www.gamebazar.cz sice je to bazar ale je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Dobrý je to třeba na aukru nebo hrajte.cz a nebo akce .-) a není špatné nakupovat hry v zahranicich konkretne v Anglii ale jenom v par obchodej maj dost dobre ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert33 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 CAU LIDI... Všiml jsme si, že občas napíšete nějaký ten levný e-shop. Já nakupuju u ABGames, zatím mi vše bez problému přišlo aji mému kámošovi. Sice nemají vlastní stránky, ale zato mají skvělé ceny a odesílájí hry do 2 dnů!!!Já platil vždy předem, ale pro ty kteří nemají jistotu tak posílají prý i na dobírku tak tady je kontakt: Kontakt jsme smazal. Byl to odkaz na soukromou aukci na aukru. metuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Hrejte.cz nejlepší e-shop kterej sem navštívyl a od te doby tam nakupuji veškerej sortiment na playstation a na psp. :bash: mužu jenom doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Já hlavně na Aukru a nebo na Gamebazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 uz len z DVD.CO.UK ... vynikajuce ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Skoro vsechny hry na PS3 mam s alza.cz cca 36 her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nymphek Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Já sem si oblíbil xzone.cz , často mají výhodné akce a slevové kredity. Nikdy jsem s nimi neměl problém. Dřív jsem používal prodejher.cz , ale ceny se mi zdáli špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Já jsem začal chodit sem http://www.playcentrum.cz/ docela dobrý ceny a i bazarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Poslední dobou se vyplatilo sledovat víkendové akce na xzone.cz - měli tam hry slevněné víc jak o polovinu - Far Cry 2, Brothers in Arms, MGS4... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kain12 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 oblibene: xzone, playcentrum a aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Já sleduju hodně www.gamebazar.cz člověk tam najde i nové hry za velmi dobré ceny ,kdo nezná ,určitě neváhejte a mrkněte tam ,jinak taky někdy aukro....Nejlevnější je pak myslím alza z eshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SantatheLoTR Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Jednoznačně www.playcentrum.cz jsou dost rychlý a mají hned na skladě. Pak www.gamestation.cz mají lepší ceny, ale už nenaskladňují tak rychle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 PS3 este nemam ale uz sem zacal sledovat jak sa pohybuju ceny her : http://www.supergamer.cz http://www.progamingshop.sk http://www.game2k.cz/ Jak budu mnet trochu vicej penez :) urcite si poridim PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingmt Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Mám problém. Hrál sem ps3 přes HDMI kabel, ale ted to chci hrát přes cinche. Nejde to. Neleze z toho zvuk ani video. řeknete mi proč a dejte mi návod prosím. Myslím si, že se to přepíná v nastavení, ale já nemám obraz, tak mi prosím pošlete návod pro slepce. šipku doleva, doleva dolů....... děkuji za pomoc, pište na kingmt@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Já je kupuju na aukru.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 fajn ceny www.hryshop.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reloaded Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Zdravím všechny - já můžu jednoznačně doporučit anglický on-line obchod www.game.co.uk. Hlavně bazarové hry (tzv. pre-owned) jsou za super ceny. Poslední měsíc jsem nakoupil např. tohle (ceny v přepočtu při kurzu 1GBP=30CZK): SW:Force unleashed 470,00 Dead Space, Far Cry 2, Fallout 3 - každá za 390,00 Mirror´s Edge 390,00 Navíc tam spousta her začíná již na 5ti librách (cca 150,00). Nemusím mít všechny hry nový. Navíc zasílají i do ČR a poštovné dělá 3 libry (90 Kč).To je levnější než Česká pošta v rámci ČR. Všechny disky, co přišly byly v pořádku bez škrábance (garantují kvalitu, pokud by byl problém, můžete vrátit zpátky). Stačí se zaregistrovat a nakupovat. Jedinou podmínkou je mít platební kartu, která umožňuje on-line transakce (jinak se platit nedá). Moje hodnocení je 10/10 - naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelN1983 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 na Aukru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iwenho Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto shopem, ve středu sem si tam objednával Dirt2, přišel mi mail, že objednávku přijali a od tý doby jako by se po nich slehla zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Normální certifikovanej eshop. Navíc partneři Esuby a ti by pravděpodobně s žádnýma zlodějema nespolupracovali. :) Zkus ještě počkat, balíčky mají spoždění v současnu hlavně kvůli tomu šílenýmu počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iwenho Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Oki, přeci jen je to nějaká doba, většinou to mám doma kolem 3-4 dnů... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Oki, přeci jen je to nějaká doba, většinou to mám doma kolem 3-4 dnů... :) Podle me normalni shop. Vetsinou vyrizuji do 2 dnu. Kdyz jsem ho objevil, tak me prekvapily ceny a byl jsem na pochybach. Tak jsem si udelal vejlet do Berouna a normalka. Vse vyrizeno bez problemu. Navic maj tusim jen EU verze takze zadne levnej dovoz apd. Tady po foru ho doporucuje dost lidi. Este pockej a kdyztak napis jak to dopadlo (verim ze dostanes co jsi objednal) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 alza.cz jrc.cz xzone.cz czc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.