Mirus Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Asi te zajimalo jak probehne prevod, vemou kurs meny a tobe se ztrhne z uctu normalne castka za hru v Kč,- A jakým způsobem se to platí, když oni to chcou v librách ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 to ti jako dali rozbalenej kus nebo jak si poznal bazarovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Takže by se dalo platit i přes banku Gemoney ? A jak se to s clem ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Originalka se nerovna nebezarovkao Jasně jsem vůl, samozřejmě novou, né orig.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 to ti jako dali rozbalenej kus nebo jak si poznal bazarovku?Místo originální fo'lie to zalisovaly do igelitu (hned mě to netrklo) a pak měly hoodně moc keců, s tím, že jsem to už rozbalil. Celá krabička byla jemně poškrábaná i manuál měl poničené rožky. Ale prachy vrátily, kdyby byly v právu, nic mi nevrátí, to mluví za vše.SoRRY za dabl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Takže by se dalo platit i přes banku Gemoney ? A jak se to s clem ? Díky To je jedno zalezi jestli mas platebni kartu co podporuje platbu pres net. Se clem to je nijak vramci EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 nevite o nejakem Uk shopu ve kterem se da platit kartou? jeste nevite jestli funguje karta od gamecz v game.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 nevite o nejakem Uk shopu ve kterem se da platit kartou?jeste nevite jestli funguje karta od gamecz v game.co.uk Vsude se da platit platebni kartou. Nevim co je karta od gamecz ale pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 zavvi.com thehut.com, je jich spousta, otazka je zda tvoje karta umoznuje internetove platby ale to je vse popsane výše, stačí prolistovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 tak treba u nas neni bezny aby se dalo platit v eshopu kreditkou a prevodem platit to by bylo drahy do zahranici. Jinak tim game.cz jsem myslel jrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.