Carl Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Dobrý den na youtube sem vyděl video kde hrala místo normalní hudby (co je v mafii) třeba dont speak americano jak to můžu dát do mafie mám prográmek ale tan hlásí chybu pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 já bych to vyřešil asi tak že bych si vypnul hudbu a pustil si ve win. přehrávač heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ja ale chci aby to bylo jek když jsem v autě a ne když střílim atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryel Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 já bych to vyřešil asi tak že bych si vypnul hudbu a pustil si ve win. přehrávač heh No ano, to máš pak krásne reakce když máš vipnutý zvuk :D A Carl, myslím že to nejde, tohle jde pouze v GTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.