toro Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 velcis12 napsal: chapu ale pta se me to při každem zaptnuti a když dam no tak to viskoci ven spatky na dash board Neaktualizoval jsi z DVD kde jsi měl HOMEFRONT patchnutý na nižší wave ? Z patchnuté hry to nejde - musíš aktualizovat jedině z flešky a nebo live . Citovat
velcis12 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 přesně mam patchnute na wawe 3 ale s flešky my to vubec nejde strčim ho do boxu a i když mam v nastaveni nastaveno Dowloads jako enabled tak mě to po startu hodi na dash Citovat
toro Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 velcis12 napsal: přesně mam patchnute na wawe 3 ale s flešky my to vubec nejde strčim ho do boxu a i když mam v nastaveni nastaveno Dowloads jako enabled tak mě to po startu hodi na dash Nemůžeš zaktualizovat z live ? To by bylo nejlepší . Když ti to nejde z flešky , tak asi děláš něco špatně . Stáhni DB odtud : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat
velcis12 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 jo chapu a jestě skusim live nemam mam bam Citovat
rdsc Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 velcis12 napsal: jo chapu a jestě skusim live nemam mam bam Měl jsem stejnej problem.Zkusil jsem jinou flasku a šlo to.Nebo to hold musíš vypálit a dvd. Citovat
velcis12 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 Jo dik všem z CD se to rozjelo a fiči Citovat
trezzor Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 velcis12 napsal: Jo dik všem z CD se to rozjelo a fiči Aspon si tu flashku mal vo FAT32, ked ju konzola nenasla? Citovat
LukxoR Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 Zdravím, prosím o radu, chtěll jsem si zahrát Crysis 2 vše proběhlo jako obvykle a pak se mu spustil update, a musel sem ho dát abych jsi mohl zahrát tak jse dal yes. A konzole se mi restartovala, a vyběhla obrazovka System Update Stopped a pořád to chce po mě cedko, s tim updatem, nevíte někdo kde nebo co bych měl vypálit aby se mi ten update dodělal? Díky za radu a odpověd. Citovat
Dupenka Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 LukxoR napsal: Zdravím, prosím o radu, chtěll jsem si zahrát Crysis 2 vše proběhlo jako obvykle a pak se mu spustil update, a musel sem ho dát abych jsi mohl zahrát tak jse dal yes. A konzole se mi restartovala, a vyběhla obrazovka System Update Stopped a pořád to chce po mě cedko, s tim updatem, nevíte někdo kde nebo co bych měl vypálit aby se mi ten update dodělal? Díky za radu a odpověd. http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Stáhni update, hoď na flešku a updatuj. Citovat
vasheg Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 drunkys napsal: zkus rozjet NFS HP,nebo AC3 pak zjistíš jestli ti jde komplet rozjed vše Mam Lite-On, LT+1.1, nejnovejsi dashboard a NFS HP mi jede. Citovat
trezzor Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2011 vasheg napsal: Mam Lite-On, LT+1.1, nejnovejsi dashboard a NFS HP mi jede. Ked mas LT+, tak preco by si nemal spustit hry s AP2.5? :lol: Naco to sem pises? Tam bola debata na inom flashi ako LT+. Citovat
trezzor Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2011 Searcasey napsal: ERROR 71 nechapu To ani my nechapeme, co si tym chcel... :D Citovat
Simbi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Dobrý den měl bych menší problém jsem uplný novácěk v Xbox a když si chci update dashboardu z flasky tak se mi nezobrazi zadny update co stim ? mam verzi 2.0.12416.0 a chtel bych zpustit Assassins creed brotherhood co mam proto udelat ? Citovat
Simbi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 jak jste to sprovoznili ? podle jakého postupu mě to píše pořád : This disc is unreadable Citovat
trezzor Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Simbi napsal: Dobrý den měl bych menší problém jsem uplný novácěk v Xbox a když si chci update dashboardu z flasky tak se mi nezobrazi zadny update co stim ? mam verzi 2.0.12416.0 a chtel bych zpustit Assassins creed brotherhood co mam proto udelat ? Mas uz v konzole 2.0.12416.0 a na flashke si mal ktory DB? 12416? Myslis, ze tym spustis update toho isteho DB? No tak to nie, uz iba novsi! Aky mas flash? Ak si uz updatol rovno 12416 a nie tym postupom DB Bug pre hranie hier s AP2.5, tak ti pomoze iba preflashovat na LT+. Citovat
Simbi Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 trezzor napsal: Mas uz v konzole 2.0.12416.0 a na flashke si mal ktory DB? 12416? Myslis, ze tym spustis update toho isteho DB? No tak to nie, uz iba novsi!Aky mas flash? Ak si uz updatol rovno 12416 a nie tym postupom DB Bug pre hranie hier s AP2.5, tak ti pomoze iba preflashovat na LT+. Jak poznám jaký mam flash ? Citovat
trezzor Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Simbi napsal: Jak poznám jaký mam flash ? LT+ je vonku nejake 4 mesiace. Odkedy mas flashnutu konzolu? Citovat
Linuxik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Zkus vysmahnout hru s WAWE 11 a pustit (ne AP25) pokud pujde mas LT pokud ne tak cago a co nejrychleji na Flash :) Citovat
Simbi Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Linuxik napsal: Zkus vysmahnout hru s WAWE 11 a pustit (ne AP25) pokud pujde mas LT pokud ne tak cago a co nejrychleji na Flash :) Ktera hra ma teda WAWE 11 ? porad mi . a mam hru pretahnout i pres ABGX ? Citovat
toro Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Simbi napsal: Ktera hra ma teda WAWE 11 ? porad mi . a mam hru pretahnout i pres ABGX ? Třeba HOMEFRONT má wave 11 . Iso se kontroluje v ABGX vždy - tak proč se vůbec na to ptáš ? Citovat
Dupenka Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2011 MinaTom napsal: Když mám ten patch jak je u toho návodu a jdou mi normálně Ap2.5 hry, tak když dashboard updatnu na 12625 tak mi pujdou porad ap2.5hry? :)Jinak mám flash LT :) Nepujdou......... Citovat
zkoumak Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Mám otázku,když mám BAN na xbox360,aby fungovala hra,tak MUSÍM nebo NEMUSÍM patchovat hru ? Poraďte mi pls... Citovat
toro Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 zkoumak napsal: Mám otázku,když mám BAN na xbox360,aby fungovala hra,tak MUSÍM nebo NEMUSÍM patchovat hru ?Poraďte mi pls... Aby fungovala hra na offline hraní - na to nemá ban žádný vliv . Jen se s takovou konzolí nepřipojíš na live . Nenapsal jsi jaké patchování hry tím myslíš . Jestli patchnutí AP25 v ABGX - tak samozřejmě se patchovat musí . Jestli patchování na nižší wave kvůli tomu že máš starší flash tak také . Citovat
lukecz Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 čauky, nevěděl jsem, kam s tím, tak se ptám tady. Updatoval jsem xbox podle návodu na DB bug, avšak Halo Reach mi hlásí "disc unreadable". V opotřebování mechaniky problém není, hru jsem normálně jako vždy patchnul. Nechce se mi kazit další DVD...Ostatní hry fungují, např. AC:Brotherhood. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.