toro Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 chapu ale pta se me to při každem zaptnuti a když dam no tak to viskoci ven spatky na dash board Neaktualizoval jsi z DVD kde jsi měl HOMEFRONT patchnutý na nižší wave ? Z patchnuté hry to nejde - musíš aktualizovat jedině z flešky a nebo live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velcis12 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 přesně mam patchnute na wawe 3 ale s flešky my to vubec nejde strčim ho do boxu a i když mam v nastaveni nastaveno Dowloads jako enabled tak mě to po startu hodi na dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 přesně mam patchnute na wawe 3 ale s flešky my to vubec nejde strčim ho do boxu a i když mam v nastaveni nastaveno Dowloads jako enabled tak mě to po startu hodi na dash Nemůžeš zaktualizovat z live ? To by bylo nejlepší . Když ti to nejde z flešky , tak asi děláš něco špatně . Stáhni DB odtud : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velcis12 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jo chapu a jestě skusim live nemam mam bam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jo chapu a jestě skusim live nemam mam bam Měl jsem stejnej problem.Zkusil jsem jinou flasku a šlo to.Nebo to hold musíš vypálit a dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velcis12 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Jo dik všem z CD se to rozjelo a fiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Jo dik všem z CD se to rozjelo a fiči Aspon si tu flashku mal vo FAT32, ked ju konzola nenasla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukxoR Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Zdravím, prosím o radu, chtěll jsem si zahrát Crysis 2 vše proběhlo jako obvykle a pak se mu spustil update, a musel sem ho dát abych jsi mohl zahrát tak jse dal yes. A konzole se mi restartovala, a vyběhla obrazovka System Update Stopped a pořád to chce po mě cedko, s tim updatem, nevíte někdo kde nebo co bych měl vypálit aby se mi ten update dodělal? Díky za radu a odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Zdravím, prosím o radu, chtěll jsem si zahrát Crysis 2 vše proběhlo jako obvykle a pak se mu spustil update, a musel sem ho dát abych jsi mohl zahrát tak jse dal yes. A konzole se mi restartovala, a vyběhla obrazovka System Update Stopped a pořád to chce po mě cedko, s tim updatem, nevíte někdo kde nebo co bych měl vypálit aby se mi ten update dodělal? Díky za radu a odpověd. http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Stáhni update, hoď na flešku a updatuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 zkus rozjet NFS HP,nebo AC3 pak zjistíš jestli ti jde komplet rozjed vše Mam Lite-On, LT+1.1, nejnovejsi dashboard a NFS HP mi jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Mam Lite-On, LT+1.1, nejnovejsi dashboard a NFS HP mi jede. Ked mas LT+, tak preco by si nemal spustit hry s AP2.5? :lol: Naco to sem pises? Tam bola debata na inom flashi ako LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 ERROR 71 nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 ERROR 71 nechapu To ani my nechapeme, co si tym chcel... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simbi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Dobrý den měl bych menší problém jsem uplný novácěk v Xbox a když si chci update dashboardu z flasky tak se mi nezobrazi zadny update co stim ? mam verzi 2.0.12416.0 a chtel bych zpustit Assassins creed brotherhood co mam proto udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simbi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 jak jste to sprovoznili ? podle jakého postupu mě to píše pořád : This disc is unreadable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Dobrý den měl bych menší problém jsem uplný novácěk v Xbox a když si chci update dashboardu z flasky tak se mi nezobrazi zadny update co stim ? mam verzi 2.0.12416.0 a chtel bych zpustit Assassins creed brotherhood co mam proto udelat ? Mas uz v konzole 2.0.12416.0 a na flashke si mal ktory DB? 12416? Myslis, ze tym spustis update toho isteho DB? No tak to nie, uz iba novsi! Aky mas flash? Ak si uz updatol rovno 12416 a nie tym postupom DB Bug pre hranie hier s AP2.5, tak ti pomoze iba preflashovat na LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simbi Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Mas uz v konzole 2.0.12416.0 a na flashke si mal ktory DB? 12416? Myslis, ze tym spustis update toho isteho DB? No tak to nie, uz iba novsi!Aky mas flash? Ak si uz updatol rovno 12416 a nie tym postupom DB Bug pre hranie hier s AP2.5, tak ti pomoze iba preflashovat na LT+. Jak poznám jaký mam flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Jak poznám jaký mam flash ? LT+ je vonku nejake 4 mesiace. Odkedy mas flashnutu konzolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zkus vysmahnout hru s WAWE 11 a pustit (ne AP25) pokud pujde mas LT pokud ne tak cago a co nejrychleji na Flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simbi Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zkus vysmahnout hru s WAWE 11 a pustit (ne AP25) pokud pujde mas LT pokud ne tak cago a co nejrychleji na Flash :) Ktera hra ma teda WAWE 11 ? porad mi . a mam hru pretahnout i pres ABGX ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ktera hra ma teda WAWE 11 ? porad mi . a mam hru pretahnout i pres ABGX ? Třeba HOMEFRONT má wave 11 . Iso se kontroluje v ABGX vždy - tak proč se vůbec na to ptáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Když mám ten patch jak je u toho návodu a jdou mi normálně Ap2.5 hry, tak když dashboard updatnu na 12625 tak mi pujdou porad ap2.5hry? :)Jinak mám flash LT :) Nepujdou......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zkoumak Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Mám otázku,když mám BAN na xbox360,aby fungovala hra,tak MUSÍM nebo NEMUSÍM patchovat hru ? Poraďte mi pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Mám otázku,když mám BAN na xbox360,aby fungovala hra,tak MUSÍM nebo NEMUSÍM patchovat hru ?Poraďte mi pls... Aby fungovala hra na offline hraní - na to nemá ban žádný vliv . Jen se s takovou konzolí nepřipojíš na live . Nenapsal jsi jaké patchování hry tím myslíš . Jestli patchnutí AP25 v ABGX - tak samozřejmě se patchovat musí . Jestli patchování na nižší wave kvůli tomu že máš starší flash tak také . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukecz Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 čauky, nevěděl jsem, kam s tím, tak se ptám tady. Updatoval jsem xbox podle návodu na DB bug, avšak Halo Reach mi hlásí "disc unreadable". V opotřebování mechaniky problém není, hru jsem normálně jako vždy patchnul. Nechce se mi kazit další DVD...Ostatní hry fungují, např. AC:Brotherhood. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.