Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
kamarád má ten samej flash co já a Dirt 3 a Crysis 2 mu jdou, jak je to možný? pročítám tenhle topic a našel jsem tu i takový případy s jinou mechanikou, jak zjistim jakou mám mechaniku?

Může mít stejný FW flashe - ale má už DB 12625 . Pročti si pořádně , co jsem ti napsal :

Tyto hry ( o kterých píšeš ) vyžadují DB 12625 . Máš na vybranou buď zůstat na DB který máš s tím fíglem ( 12416 ) s možností hrát hry s AP25 ( ale ne nejnovější s wave 11 ) , nebo aktualizovat DB na 12625 ( půjdou ti i nové hry s wave 11 ) , ale všech šest her s AP25 už nespustíš , nebo přeflashovat na LT + a půjde ti vše .

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
toro:AP25 replay sector is blank! toto my tam vždy vyskočí,ale mám abx 360 v 1.05 píše my to nahoře když projíždím black ops abxkem.a v about my to zase píše 1.02.nevíš co s tím.zkoušel sem i abx znova nainstalovat a vysledek je porad stejny.jde my jen o hry co sou ap2.5.a mam to nastevene podle navodu na abx.

V about je vždy jen 1.0.2 - to se nezměnilo , hlavně že tam máš nahoře ve výpisu správně 1.0.5 . Už opravdu nevím , proč ti to nejde . Ještě možná blbá otázka - nastavuješ na to opatchování autofix na level 3 ?

Odesláno
ano nastzavuju,nejdříve to sjedu na o to abych se ujistil že to je ap25 a pak autofix 3 a porad stejnz.jinak dekuju za čas a pomoc

Tak to potom ale opravdu nechápu . Něco musíš dělat špatně .Schválně jsem se díval i na to jaké release mám já - je to stejné XEX CRC D1F515F8 ( takže to musí jít i tobě ) a takto to má vypadat jako u mne ( já mám opatchované i SSv2 - v tom by ale chyba nebyla ) :

post-6740-14687157460054_thumb.jpg

Dokud ten výpis nebudeš mít takto , tak to nemá cenu vypalovat - nespustíš to . Ještě to možná zkusit stáhnout znova .

Odesláno
ahoj... jenom pro upřesnění .. blbeček jsem kvuli crysis chtěl updatovat a stáhnul jsem si blbej update, verzi DB 13146.... teď mi samozřejmě nejde nic spustit.. takže musim na novej Flash? A pak mi zase všechno půjde? I AP 2.5 hry? Jiná možnost není? díky za odpověď

Jiná možnost opravdu není . Potom ti zase půjde na LT + 1.1 vše .

Odesláno
čau sory jestli to tu je někde napsaný ale nechce se mi to celý pročítat... po novým updatu dashboardu jsem tam znovu nahrál flash LT + 1.1 ale hry s AP 2.5 ochranou mi nejedou... v abgx jsem to projel na level 3 autofix... hru spustím a je tam jen černá obrazovka a nic se neděje... dik za odp

LVL FIX 3 a znovu vypalit :)

musí to jet

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu