toro Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 kamarád má ten samej flash co já a Dirt 3 a Crysis 2 mu jdou, jak je to možný? pročítám tenhle topic a našel jsem tu i takový případy s jinou mechanikou, jak zjistim jakou mám mechaniku? Může mít stejný FW flashe - ale má už DB 12625 . Pročti si pořádně , co jsem ti napsal : Tyto hry ( o kterých píšeš ) vyžadují DB 12625 . Máš na vybranou buď zůstat na DB který máš s tím fíglem ( 12416 ) s možností hrát hry s AP25 ( ale ne nejnovější s wave 11 ) , nebo aktualizovat DB na 12625 ( půjdou ti i nové hry s wave 11 ) , ale všech šest her s AP25 už nespustíš , nebo přeflashovat na LT + a půjde ti vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 toro:AP25 replay sector is blank! toto my tam vždy vyskočí,ale mám abx 360 v 1.05 píše my to nahoře když projíždím black ops abxkem.a v about my to zase píše 1.02.nevíš co s tím.zkoušel sem i abx znova nainstalovat a vysledek je porad stejny.jde my jen o hry co sou ap2.5.a mam to nastevene podle navodu na abx. V about je vždy jen 1.0.2 - to se nezměnilo , hlavně že tam máš nahoře ve výpisu správně 1.0.5 . Už opravdu nevím , proč ti to nejde . Ještě možná blbá otázka - nastavuješ na to opatchování autofix na level 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ano nastzavuju,nejdříve to sjedu na o to abych se ujistil že to je ap25 a pak autofix 3 a porad stejnz.jinak dekuju za čas a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ano nastzavuju,nejdříve to sjedu na o to abych se ujistil že to je ap25 a pak autofix 3 a porad stejnz.jinak dekuju za čas a pomoc Tak to potom ale opravdu nechápu . Něco musíš dělat špatně .Schválně jsem se díval i na to jaké release mám já - je to stejné XEX CRC D1F515F8 ( takže to musí jít i tobě ) a takto to má vypadat jako u mne ( já mám opatchované i SSv2 - v tom by ale chyba nebyla ) : Dokud ten výpis nebudeš mít takto , tak to nemá cenu vypalovat - nespustíš to . Ještě to možná zkusit stáhnout znova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firenz Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ahoj... jenom pro upřesnění .. blbeček jsem kvuli crysis chtěl updatovat a stáhnul jsem si blbej update, verzi DB 13146.... teď mi samozřejmě nejde nic spustit.. takže musim na novej Flash? A pak mi zase všechno půjde? I AP 2.5 hry? Jiná možnost není? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ahoj... jenom pro upřesnění .. blbeček jsem kvuli crysis chtěl updatovat a stáhnul jsem si blbej update, verzi DB 13146.... teď mi samozřejmě nejde nic spustit.. takže musim na novej Flash? A pak mi zase všechno půjde? I AP 2.5 hry? Jiná možnost není? díky za odpověď Jiná možnost opravdu není . Potom ti zase půjde na LT + 1.1 vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllStarz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 čau sory jestli to tu je někde napsaný ale nechce se mi to celý pročítat... po novým updatu dashboardu jsem tam znovu nahrál flash LT + 1.1 ale hry s AP 2.5 ochranou mi nejedou... v abgx jsem to projel na level 3 autofix... hru spustím a je tam jen černá obrazovka a nic se neděje... dik za odp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 čau sory jestli to tu je někde napsaný ale nechce se mi to celý pročítat... po novým updatu dashboardu jsem tam znovu nahrál flash LT + 1.1 ale hry s AP 2.5 ochranou mi nejedou... v abgx jsem to projel na level 3 autofix... hru spustím a je tam jen černá obrazovka a nic se neděje... dik za odp LVL FIX 3 a znovu vypalit :) musí to jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 LVL FIX 3 a znovu vypalit :)musí to jet Asi to na novém DB nepůjde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-13142/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllStarz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 nevalí to, opravdu ne... dám lvl fix 3 vypálím, spustím... černo, nic se neděje....... takže budu muset čekat na novej flash, ánebo na novou verzi abgx360 ... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 nevalí to, opravdu ne... dám lvl fix 3 vypálím, spustím... černo, nic se neděje....... takže budu muset čekat na novej flash, ánebo na novou verzi abgx360... :/ Na novou verzi ABGX , kde budou na hry s AP25 nové patche . To by nemuselo být za tak dlouho jako nový CFW LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jak vlastne zjistim ktera hra ma ap25 ? treba assasin broterhood ma nebo ne ? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jak vlastne zjistim ktera hra ma ap25 ? treba assasin broterhood ma nebo ne ? diky za odpoved Her s AP25 je jen 6 : Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 mam mechaniku samsung a kdyz updatuju z 8955 na 9199 prepise se mi flash v mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Už jsem ti to vše jednou vysvětloval - tak proč se ptáš znova ?? Jseš tatar , nebo co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.