toro Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Pro všechny kteří máte dashboard větší než 9199 : Updatovat na nižší DB žádným způsobem nejde . Udělali jste chybu , že jste si updatovali na vyšší a teď je pro vás řešení jen přeflashovat na LT + . A nehledejte nikde nějaký způsob . Updatem přes live naopak dostanete ten nejnovější 12611 . Už se tady na to odpovídá stále !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Díky už to fakčí :-) Myslíš že už nebudeme potřebovat LT+ když nám NFS a AC jdou ? Doufám že ten postup není jen na tyto 2 hry ale pojedou všechny další s AP :-) to by bylo super :-) Zatím ne - dokud to půjde . Já také v to doufám . Hry s AP ale budu patchovat jako na LT + ( co kdybych někdy potřeboval nový flash a nebo aby šly i na konzoli s LT + ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Zatím ne - dokud to půjde . Já také v to doufám . Hry s AP ale budu patchovat jako na LT + ( co kdybych někdy potřeboval nový flash a nebo aby šly i na konzoli s LT + ) Hele a jak se to vlastně patchuje na tu LT+ verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Aby šly spustit hry s ochranou AP25 na FW flashe LT + , tak je musíš opatchovat projetím v ABGX nastavením autofix na level 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Neví prosím vás někdo,kdy bude LT+ na mechaniku samsung?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jak mam rozjet hru na svem xboxu s Ap 25 ? mam system D. 2.0.12611.0 v xboxu je patche na wawe 3 našel jsem na netu patche http://www.torrentdownloads.net/torrent/1652239239/Need+For+Speed+Hot+Pursuit+AP25+Patch+LT%2BFix-XBOX360 ale nemohu ho rozbalit z rar, k vuli požadavku kliče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 FW flashe LT + to je na stahnuti a vloženi pres flešku do xboxa nebo jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jak mam rozjet hru na svem xboxu s Ap 25 ? mam system D. 2.0.12611.0 v xboxu je patche na wawe 3našel jsem na netu patche http://www.torrentdownloads.net/torrent/1652239239/Need+For+Speed+Hot+Pursuit+AP25+Patch+LT%2BFix-XBOX360 ale nemohu ho rozbalit z rar, k vuli požadavku kliče. Když máš dash 12611 , tak žádným jiným způsobem , než přeflashovat na LT + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 FW flashe LT + to je na stahnuti a vloženi pres flešku do xboxa nebo jak?? Tak jednoduché to není :cheesygrin: . Myslíš že by to pak lidi dávali flasherovi na preflashování a platili mu ještě za to? Prostě a jasně potřebuješ na to pár věcí, programy atd aby jsi to mohl flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 FW flashe LT + to je na stahnuti a vloženi pres flešku do xboxa nebo jak?? Kiez by si mal pravdu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 FW flashe LT + to je na stahnuti a vloženi pres flešku do xboxa nebo jak?? Jedině normální flash - kontaktuj flashera . Tohle si přečti : http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlashack Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Updatoval jsem dash z AC Brotherhood, ukazuje mi teď 12416, dá se to ještě fixnout, nebo musím re-flashovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Updatoval jsem dash z AC Brotherhood, ukazuje mi teď 12416, dá se to ještě fixnout, nebo musím re-flashovat? Ty si vůbec nepročteš předchozí příspěvky a jen se rovnou ptáš . Hned na první straně je napsáno : Je nutno mít DB 9199 nebo nižší . Takže jsi udělal chybu , že jsi updatoval na 12416 a už máš smůlu . Jedině přeflashovat na LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laguna Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Lidi mam problem udelal jsem to presne podle toho navodu a jak chci spustit hru NFS tak mi napise play dvd Flash 1,61 nevite kde se stala chyba díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas1468623548 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 EDIT// Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Cau,dlouho jsem nesledoval flash scenu,na xku mam jeste starej 1.51 na liteon a musim hry prevadet na wave 3,planuju flash na LT+ a zajimalo by me jakym zpusobem na tom funguje kinect,jestli je nutno mit na kinect ten nejnovejsi dash nebo staci neflashovat ale updatovat jen ty dashe podle vyse uvedenyho postupu?Dash jsem dlouho neupdatoval tak mam neco 8xxx coz je v pohode,da se uz jednou flashla liteon z 1.51 flashovat rovnou na LT+ a bez CK3?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ježiš, tak to je moc super, toro!! Díky moc.:) Nezkoušel jsem ještě, ale aspon nějaká spása. Už jsem myslel, že budu muset za flasherem. Ale pořád je tu otázka, jestli není lepší, dojít si pro LTplus? Mám totiž DB a vše OK pro tenhle postup a za flasherem opravdu nechci a chci si v budoucnu pořizovat KINECT, tak opravdu nevím. A ješte blbá otázka, když provedu ten tvůj zákrok, tak možnost přeflashovat na LTplus půjde pořád, ne? Díky moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ježiš, tak to je moc super, toro!! Díky moc.:) Nezkoušel jsem ještě, ale aspon nějaká spása. Už jsem myslel, že budu muset za flasherem. Ale pořád je tu otázka, jestli není lepší, dojít si pro LTplus? Mám totiž DB a vše OK pro tenhle postup a za flasherem opravdu nechci a chci si v budoucnu pořizovat KINECT, tak opravdu nevím. A ješte blbá otázka, když provedu ten tvůj zákrok, tak možnost přeflashovat na LTplus půjde pořád, ne? Díky moc! :) Můžeš použít tento postup a zatím hrát takto - přeflashovat samozřejmě půjde . Jenom musíš i tak hry s AP25 patchovat kvůli tomu aby ti potom na LT + šly spustit . Musíš ale počítat s tím , že tento postup je vhodný jen pro ty , kteří mají už ban a nebo nebudou nikdy chodit na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Můžeš použít tento postup a zatím hrát takto - přeflashovat samozřejmě půjde . Jenom musíš i tak hry s AP25 patchovat kvůli tomu aby ti potom na LT + šly spustit . Musíš ale počítat s tím , že tento postup je vhodný jen pro ty , kteří mají už ban a nebo nebudou nikdy chodit na live . Jasně. No nikdy jsem na LIVE nebyl a ani to neplánuju, ale nmít tu možnost je prostě příjemnější, než nemít. Takže pro mě bude asi jediná pomoc flash =D krucinál. No ještě budu muset přemýšlet co a jak. Ale díky !!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Můžu se ještě zeptat. To, že nemůžu na LIVE znamená, že s hrama, které si vypálím nemůžu na LIVE, nebo celkově s Xboxem nemůžu na LIVE? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Tak to asi nikdo přesně neví . Někdo tady psal , že v programu XVal už viděl , že má konzoli flagnutou . Já jsem si to kontroloval a nemám . Každopádně ale pokud chceš chodit na live , tak raději LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Kdyz udelam update podle tohoto navodu,rozjedu i vsechny staré hry? A taky Kinect hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ná forech o Wawe Patcher se píše že se pracuje na AP25patcher ... tak snad nějaké řešení pro offline hráče bude ... než jen LTplus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Mám takový dotaz. Mám xbox který zatím nemám flashnutý. Když ho teď připojím na live tak se mi updatuje sám na dash 12611?? Po neděli jdu flashnout na LT+ bude vše fungovat jak má když hry s AP2.5 opatchuju přes ppf3, nebo mám raději updatovat na live až po flashi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Na tom vůbec nezáleží . Můžeš klidně updatovat DB a teprve potom nechat udělat flash. Hry se teď patchují v ABGX projetím nastavením autofix na level 3 .Musíš si ale stáhnout nejnovější verzi ABGX 1.0.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.