toro Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Prosim nevite nekdo jak na to? Mam problem s hrami wave 11,kdyz chci hrat treba CRYSIS 2,BRINK,tak se objevi nejaka tabulka :Update Required. Ja jsem dal YES,pak probiha update a pak nejaky error Prozradte mi odpoved...DEKUJI.......................................... Nevim v cem je chyba,stahuju pouze verze PAL a REGION FREE,patchnul jsem pomoci abgx360 1.0.5 ochranu AP25,patchnul na WAVE 3,ja to vzdavam.... Tyto hry vyžadují DB 12625 . Chybu jsi udělal v tom , že jsi update chtěl udělat z DVD kde jsi měl hru opatchovanou na nižší wave - to nejde . Musíš update provést přes flešku . Stáhni update zde : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Kdyz budu mit nejnovejsi DB to je asi 12625 a stary Flash na wave 3 hry,tak muzu hrat hry jako CRYSIS 2 ?? Muze se stat ze nepujde hrat nejnovejsi hry jako je CRYSIS 2,tak smula... Navic v xbox360 mam tam DB 12625 , ale jeste neco divneho ta postavicka na profil,jeho dolni telo ma cernou barvu a horni telo ma sedou a nema oblicej.Nemuzu vybrat jinou postavicku,protoze se objevy error. Driv postavicka byla normalni,ale kdyz jsem dal update z dvd crysis 2,tak od te doby mam takovou divnou postavicku, nevim jestli je ten DB v poradku nebo je nefunkcni ...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ty jseš nějakej nechápavej ? Psal jsem ti , že jsi udělal chybu tím , že jsi updatoval z opatchované hry na nižší wave - to ti právě způsobilo , že se ti poškodili i avatary . Musíš updatovat přes flešku , když patchuješ na nižší wave . Kdyby jsi četl forum a ne jen když potřebuješ poradit ,tak by jsi to dávno věděl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 tak jaky update mam pouzit ,tu stranku kterou jste mi poslal, tenhle update : SystemUpdate_13146 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ted mam dashboard 13146 a nejdeeeee mi hry co mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ted mam dashboard 13146 a nejdeeeee mi hryco mam delat přeflashovat xbox, nebo počkat na LT2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ach jo rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 TORO to co si mi radil je SPATNE to co si mi radil je SPATNE abys VEDEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 TORO to co si mi radil je SPATNE to co si mi radil je SPATNE abys VEDEL Neporadil ti špatně, psal ti ať updatuješ na 12625 a ne na ten nový, tvoje chyba, měl sis přečíst co jsi stahoval z té stránky za update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Dupenko ..... Nechapes to Hele on mi poslal tu stranku a tam je jenom ke stazeni Systemupdate 13146 No nic co se stalo ,to se stalo proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Chlapi takova technicka... Pokud mam DB 12625 a JTAG (hry kopiruju na HDD pres FTP a patchuji pres Xbox 360 Game Hack 5.2) tak je jedno jakej mam FW v mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Chlapi takova technicka... Pokud mam DB 12625 a JTAG (hry kopiruju na HDD pres FTP a patchuji pres Xbox 360 Game Hack 5.2) tak je jedno jakej mam FW v mechanice? pokud mas JTAG, update samozrejme nesmis instalovat, o JTAG by jsi prisel, to ti je doufam jasne :lol: musis pockat az bude update na JTAG konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 pokud mas JTAG, update samozrejme nesmis instalovat, o JTAG by jsi prisel, to ti je doufam jasne :lol: musis pockat az bude update na JTAG konzole To je jasne :) Update na 12625 jsem uz udelal pres JTAGTOOL a vse je OK - xbla, dlc, hry bez media, ftp Jde mi jen o ten FW v mechanice... jestli mi ted pojedou AP2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 tak jaky update mam pouzit ,tu stranku kterou jste mi poslal,tenhle update : SystemUpdate_13146 ? Už jednou jsem ti psal , že máš pořádně číst forum ! Psal jsem ti , že máš updatovat na 12625 a ne na 13146 - tady se o tom jasně píše !!! : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku/page24 Kdyby jsi si to přečetl , tak se na to nemusíš ptát ! Já jsem nevěděl , že už na ten odkaz dali nový update - je to tvá chyba - ne má že jsem ti špatně poradil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakcak Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 no jo kdybych se podival na forum,tak by se to nestalo Jsem neznalec a chci se zeptat, kdyz mam DB 13146 ,tak na jaky FLASH se muze preflashovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 no jo kdybych se podival na forum,tak by se to nestaloJsem neznalec a chci se zeptat, kdyz mam DB 13146 ,tak na jaky FLASH se muze preflashovat ? Zatím jen na LT+ 1.1 - ale s tím se nedoporučuje chodit na live - až bude nový CFW . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── \\//\\//\\//\\//\\/█\\//\ \ \/ /┌─┐┌─┐┌─┐\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\ //\\//\\//\\//\█▀█\█▀█\█▀█/ /\ \ ─┤├─┐│ │//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\// ───────────────▀▀▀─▀▀▀─▀▀█──────└─┘└─┘└─┘─v1.0.5───────[http://abgx360.net]──── ▀▀▀ Checking for updates to abgx360.dat... Downloading abgx360.dat 77% [========================> ] 1,092 ERROR: Failed writing body (0 != 1092) There seems to be a problem with the db so online functions have been disabled Try again later... X:\cod bo\Call.Of.Duty.Black.Ops.XBOX360-COMPLEX\cpx-codb.dvd is valid Checking Game ISO: "X:\cod bo\Call.Of.Duty.Black.Ops.XBOX360-COMPLEX\cpx-codb.iso" Size: 7838695424 bytes Files in ISO: 98, Folders in ISO: 1 Total bytes used: 7273626024 (99.66%) Game appears to have random padding Checking default.xex Original PE Filename: CoD.exe Original PE Timestamp: 2010/09/28 03:51:19 Game Name: Call of Duty Black Ops No Avatar Awards Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore XEX CRC = D1F515F8 XEX Media ID: CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159 Call of Duty: Black Ops Region Code: 0xFFFFFFFF Region Free! Checking AP25 replay sector AP25 replay sector is blank! Attempting to fix the AP25 replay sector You need to enable online functions (assuming your connection works and the db is up) if you want to check for the latest files in the online database. Unable to fix AP25 replay data for this Media ID Checking SS Timestamp of Authoring: 2010/09/30 00:00:00 Timestamp of Mastering: 2010/10/06 00:18:05 SS Version: 1 SS CRC = 9929669B (RawSS = EB56D0D4) SS Media ID: CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159 (matches game) SS looks valid Checking DMI Timestamp of Authoring: 2010/09/30 00:00:00 (matches SS) DMI CRC = 9DFDFECB DMI Media ID: CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159 (matches game) DMI looks valid Checking PFI PFI CRC = 05C6C409 PFI matches known data (4th - 7th Wave) Video partition found Video CRC = E2FA3A26 (V0 = E0363F4E, V1 = EAE76B94) Video partition matches known data (6th Wave) Basic Stealth check passed! Starting Verification Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination Verification failed Starting AutoFix Failed to find a verified ini file for this Xex AutoFix Failed, Stealth is still unverified Comparing L1 Video on L0 to L1 Video on L1... SplitVid is valid Press any key to exit . . . Prosím o radu nejde my to spusti v Xku,a toto my to porad pise.uz nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Nepíšeš jaký máš DB a jaký máš flash - tak jak ti máme napsat proč ti to nejde spustit ? Je to hra , která má ochranu AP25 . Takže jestli máš DB 12625 a nemáš FW flashe LT + , tak ji nespustíš . Musíš mít LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 pardon,mam flash lt+ a doted sem mel DB 12625.jde o to ze my abx vzdy vypíse toto at je to cod:black ops,hot pursuit a fable 3 assasins brotherhood my sel v poho a vse v zelenem jen tyto hry my nejdou prosím nerozumím tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 pardon,mam flash lt+ a doted sem mel DB 12625.jde o to ze my abx vzdy vypíse toto at je to cod:black ops,hot pursuit a fable 3 assasins brotherhood my sel v poho a vse v zelenem jen tyto hry my nejdou prosím nerozumím tomu Nemáš opatchované AP25 - proto ti to nemůže jít spustit . Nemáš starý ABGX ? Nesmí tam být napsané AP25 replay sector is blank! , ale AP25 REPLAY SECTOR IS CURRENTLY VERIFIED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ahoj, určitě to tady už někde bylo, ale nemůžu to najít. Chtěl bych se zeptat jestli mi pudou hry jako Drit 3 a Crysis 2 na 12416 BETA s flashme LT 1.0 bez +. EDIT: pude mi s i bulletstorm a crysis 2? EDIT2: rozjel jsem NFS Hot Pursuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ahoj, určitě to tady už někde bylo, ale nemůžu to najít. Chtěl bych se zeptat jestli mi pudou hry jako Drit 3 a Crysis 2 na 12416 BETA s flashme LT bez +.EDIT: pude mi s i bulletstorm a crysis 2? EDIT2: rozjel jsem NFS Hot Pursuit Tyto hry vyžadují DB 12625 - takže odpověď je : ne - nepůjdou . Máš na vybranou buď zůstat na DB s tím fíglem a možností hrát hry s AP25 , nebo aktualizovat DB na 12625 ale všech šest her s AP25 už nespustíš , nebo přeflashovat na LT + a půjde ti vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 kamarád má ten samej flash co já a Dirt 3 a Crysis 2 mu jdou, jak je to možný? pročítám tenhle topic a našel jsem tu i takový případy s jinou mechanikou, jak zjistim jakou mám mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 toro:AP25 replay sector is blank! toto my tam vždy vyskočí,ale mám abx 360 v 1.05 píše my to nahoře když projíždím black ops abxkem.a v about my to zase píše 1.02.nevíš co s tím.zkoušel sem i abx znova nainstalovat a vysledek je porad stejny.jde my jen o hry co sou ap2.5.a mam to nastevene podle navodu na abx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 s tim Abxg360 to mám stejně jako ty, hele zejtra zkusim ty Dirt 3 a dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.