rmk Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 cau mam ps3 slim hdmi kabel hama(stal 150,-) a full HD TV muj problem je v tom ze ps3 i normalne najde televizi pres hdmi ale nabidne mi to jenom nejnizsi rozliseni (575p)...to de ...ale kdyz chci zmenit rozliseni na vyssi 720p,1080p tak televize jenom problikne objevi se "no signal" a hodi me to zase do 575p zkousel sem,xkrat resetovat nastaveni obrazu konzole...furt to samy..... to nejhorsi na tom je ze se mi povedlo parkrat nahodit i 1080 ale treba za hodinu-2 hrani mi to najednou spadne na "no signal" obcas to za 5 minut zase naskocilo ,obcas ne a musel sem zase znova prehodit na 575p ....fakt me to zacina srat uz protoze 575p je nejvetsi shit! reknete myslite ze je to kabelem???nebo spatnyma portama na televizi/konzoli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 v prvom rade by som skusil iny kabel....za druhe by som ps3 odniesol vyskusat na inu tv....potom budes mudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmk Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 na jiny tv vyzkouseno....uplne to samy ...na scart obraz jede...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 neni HDMI jako HDMI ! nektery LEVNY HDMI neprenesou víc jak maly rozlišení , pokud máš možnost tak to HDMI testni na nejakým jinym HD - FHD zařízení napřiklad PC nebo HD satelit pokud to pujde nastavit na FHD a nebude to padat tak je chyba v PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmk Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 pic! vyřešeno...novy kabel a uz jedu v 1080p ;) je docela mozny ze to bylo spatnym odstinenim kabelu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 některý ty HDMI stojí fakt za nic podle toho co jsem tak zaslechl tak to muže udelat i drazší kabel prostě musíš mít štestí , hlavní je že jsi to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jen dodám - podívej se na cenu svého kabelu (150 kč) a pak se nediv :D Některé HD kabely holt nejsou HD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 HDMI kabel za 150 ,- kc :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 nevim, co je k smíchu, já používám HDMI kabely za 150 Kč od doby, co jsem měl první HD televizi a vždycky fungovaly skvěle. Myslím, že pokud někomu něco blbne, neměl by hledat chybu jen v kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.