headhot Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ja bych moc rad sosnul oba deathspanky, je to super RPG pro vic hracu do toho bych sel na 100% muzem hrat vsichni spolecne;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Tjn, do toho bych sel, jenze jsou 2 deathspankove jeden deathspank a druhy deathspank thongs of virtue+dlc Ja bych sel do obou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 tak přípravuju další nákup vklad na jednoho by byl 200 a finalni stav uctu by pak byl 1150,- což není špatné co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 A co se kupuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 toď otázka ještě nevím napište mi všichni co chcete nejvic a udelame z toho hlasovani/domluva a jestli nedopadne tak losovani xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 odpoledne se mrknu na psn a napisu, jinak gow collection uz jsem vyresil;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Muj seznam 1. Deathspank 2. Deathspank Thongs of Virtue (Ty dve chci stejne) 3. Shank 4. Castle Crashers 5. Burn Zombie Burn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 1.Lead and Gold 2.Pain 3.Red Faction Guerilla 4.Burnout Paradise + DLC 5.Burn zombie burn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 1. Shank 2. DeathSpank (původní + datadisk) 3. Braid 4. Scott Pilgrim vs. The World 5. Trine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 1. Castle Crashers 2. DeathSpank (oboje) 3. Red Faction. Guerrilla 4. Ratchet and Clank: Quest for Botty 5. Sonic The hedgehog 4 episode 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 slyšeli jste o Lead N Gold? ta hra se mi velmi zamlouva jak vám? //HeadHot se taky přimlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 slyšeli jste o Lead N Gold? ta hra se mi velmi zamlouva jak vám? tu jsem psal do sveho prvni seznamu, ta vypada velice dobre, multiplayer bude taky zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ja bych hlasoval pro Pain :) nebo neco na Move :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ceny: Worms 270,- Burn Zombie Burn 215,- + DLC 80,- Lead And Gold 405,- Red Faction Guerilla 519,- Trine 270,- + DLC 25,- Pain 215,- Death Spank 350,- Death Spank "2" 350,- Burnout Paradise + DLC edition 759,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 tak pokud na spol. uctu zbyva 150,- tak pokud tedka kazdy zaplati 170,- tak finalni castka bude 1000,- takze bych nakup videl takto snad me reseni uspokoji vsechny Death Spank (1.dil) 350,- Pain 215,- Lead And Gold,- 405,- takze na ucte zbude 30 kc. Napiste mi jestli s tim souhlasite a nebo jiny navrh. At panther to muze v blizske dobe tzv. nafundovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ok takže ja souhlasim :) hezky si to vymyslel ;) // i další pište jestli vám to vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Prominte kluci, ale ten Lead And Gold fakt nechci, pac je to westernovka a na to mam RDR Nechcete misto Lead and Gold Trine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Také mám RDR, takže s tím Lead and Gold musím bohužel nesouhlasit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 to Koblizek: to mas sice pravdu,ale RDR nejde hrat multiplayer a toto jo, tak jeste pockame na zbyle dva, at vime co a jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 RDR nejde hrat MP?Jak to ze ne?Co ted hraju?MP zombiky, online zavody,online mise,online poker,online prestrelky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no jo vlastne tedka jsou DLC zombici, tak sry za spam.) no ale hlavne napis teda nejaky navrh, vzdycky se fakt jedna v peti lidech max o 80 kc:D EDIT: chtel bych nejakou plnohodnotnou hru okolo 400,- ty za dve stovky jsou tak dobre na 2 ci 3 dny Red Faction vadi ci nevadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ne, MP je i bez zombiku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ja treba nechci deathspank a taky se podřídím přesně jak řekl headhot chci plnohodnotnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Klidně Red Faction atd....ale Lead and Gold - mně a mnoha lidem neznámá hra za více než 400,- s hodnocením cca 6/10 ...to pro mě není "plnohodnotná" hra :/ (ale jen můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 me se teda libi gameplay a redfaction sem hral nevim takova jako hra ale nicmoc to neda tohle ma hezkej multak atd //plnohodnotny jsou ty Burnouty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.