Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Tak redfaction by nevadil, ale deathspank neni plnohodnotna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Tak redfaction by nevadil, ale deathspank neni plnohodnotna? vyjadrim se takto,chtel bych neco co ma peknou grafiku charakterizujici ps3 + dobry gameplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 takze Red Faction panove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 to snad ne na tu hru jsem se fakt tesil pak uz jen Pain me laka jinak nic //tak teda kdyz to tak chcete tak ja se podřídim tomu Red Faction doufam ze to bude mit dobrej multak i ted a budou lidi online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 to te tedy lakalo dost malo her:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 No, ja bych byl pro shank,deathspank a castle crashers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Sorry že se vam tu seru ale na Lead and Gold se vyserte je to jako dost dobra hra ale skoro nikdo už to nehraje (A je to jen MP ale to asi vite ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 No, ja bych byl pro shank,deathspank a castle crashers shank toho mam a dokonceny za jedno odpoledne:) jinak nekdo konecne pro novou pecku castle crashers, vyborna muzika, gameplay spickovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Sorry že se vam tu seru ale na Lead and Gold se vyserte je to jako dost dobra hra ale skoro nikdo už to nehraje (A je to jen MP ale to asi vite ) tak tim je to vyreseno MP hra bez online hracu je na hovno,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ja bych pro castle crashers byl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 takze ze bychom se dohodli na Pain,DeathSpank,Castle Crashers 215,350,350, takze na osobu 160 zaokrouhlene. Jinak na budouci nakup,ktery bude pro me aktualni okolo 7.-8.12. sel by jeste nekdo do Burnout Paradise, krome me a Panthera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ja burnout paradise + dlc mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 tak nevim co se vam libi na castle crushers hral jsem trial vzdyt to je nudny mluvil jsem o tom s patasusem a souhlasil /aspon tedy na icq souhlasil bych s pain,deathspank,Red faction,burn zombie burn co vy na to? a dalsi nakup bych vzal nekdy v lednu jestli tam bude neco zajimavyho to YaKuZa dekuji za upozorneni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Burnout by se mi libilo hodně ale má to tu dost lidí :) takže to asi nic... Jinak bych pak změnil ten názor na Gow Collection :D a ten kdo by to nechtěl tak by se to prodalo dál.... jestli to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Koukam dalsi PETKA po mem vzoru... :cheesygrin: Napad to byl dobry a opravdu se MASOVE chytil... ;) U nas to vypada zatim vice nez DOBRE, jsme dobra parta, domlouvame se na UZAVRENEM foru a zatim jsme schvalili (koupili) tyto hry: :arrow: Planet Minigolf - Cena 215Kc (43Kc/slot) http://cz.playstation.com/psn/games/detail/item283912/Planet-Minigolf%E2%84%A2/ :arrow: High Velocity Bowling - Cena 215Kc (43Kc/slot) http://cz.playstation.com/psn/games/detail/item242647/High-Velocity-Bowling%E2%84%A2/ :arrow: Flight Control HD - Cena 135Kc (27Kc/slot) http://cz.playstation.com/psn/games/detail/item306157/Flight-Control-HD/ :arrow: Joe Danger - Cena 350Kc (70Kc/slot) http://cz.playstation.com/psn/games/detail/item288272/Joe-Danger/ :arrow: Tumble - Cena 270Kc (54Kc/slot) http://cz.playstation.com/psn/games/detail/item286429/Tumble/ :arrow: Hustle kings - Cena 215Kc (43Kc/slot) http://cz.playstation.com/psn/games/detail/item262370/Hustle-Kings/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 High Velocity Bowling por to bych souhlasil :) Dík sejvi :) EDIT:Jinak Castle Crashers vypadá Dobře a jestli jde hrát takhle ve čtyřech po netu tak by to bylo super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Burnout by se mi libilo hodně ale má to tu dost lidí :) takže to asi nic... Jinak bych pak změnil ten názor na Gow Collection :D a ten kdo by to nechtěl tak by se to prodalo dál.... jestli to jde... Slot uz prodat nejde Jinak byl bych pro bowling, tumble a planet minigolf jestli je pro move Chci move hry pac ho budu mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 To Sejvi:jojo jen co jsem si koupil ps3 vedel jsem ze chci neco takovyho kouknul jsem se a meli jste uz plno tak mi to nedalo a zalozil jsem další :) jinak bych byl pro to jestli souhlasite s tim ze by se uzavrelo tenhle balik her a nekdy po vanocich by se mohly koupit move hry (nevim jiste jestli uz ho budu mit) jestli ne udela se novej ucet a tam si to budete domlouvat jen Move věci /to bych nechal na vas Jinak burnouty jsme zatim 4/5 po vanocich to hodim na cf jako inzerat a snad najdem dalsi kdo by do toho šli Finalní balík her (na vánoce by mohl stačit): Pain DeathSpank Red Faction Guerila Burn Zombie Burn Cena slotu je 260kč nicméně na účtu je 150 kč tzn každý z nás tam má 30kč z toho vychází že slot vyjde na 230 kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 na burnout jsme tim padem 3 lidi (koblizek ho asi jako jediny ma) Edit: ted se mi to zobrazilo tak jsme 4:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ok, takze jsem rad,ze jsme se dohodli:) penize poslany na ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ano, mam burnout paradise ultimate box+dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ok tak jeden to poslal tak odeslani se neodklada chtel jsem napsat ze to koupime po vanocich ale to uz je jedno ucet vsichni mate,instrukce taky pokud bude nejaky problem piste na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ja myslim,ze snad pro nikoho uz nebude financni zatez 230,- 4 hry na vystaci min. na mesic:),ale jestli chces mam jeste cas na zruseni transakce,ta stejne probehne az zitra 8:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 nenene dobry ja si taky zaridim prevod mojich penez na muj ucet a bude to fajn dokonce to vyslo i krasne na to abychom tam mohli dat Add Fund a zbyde nám tam koruna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Takze kazdy bude mit 0,20 Kc xD K tomu Pain budem kupovat DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.