konas70 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 hele mám tu taky pár her :) Ten Battlefield 1942 Braid Burn Zombie Burn Bomberman Ultra :) Flight Conttol HD Prince of Persia HD Funky Lab Rat :D No tak co by se vám aspoň trochu líbilo?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 rad bych sehnal dalsi lidi na BF 1942 a Burn Zombie Burn bude ted v tom stahovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Neni to BF1942 ale BF1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 s tim battlem bych pockal,zatim jsi a koblizek u deepthroat na nakup za 70, ja vlastne taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Uz jsem si to od nej koupil a dostal jsem slevu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jen se chci se zeptat, jestli bude chtit jeste koupit neco v pulce prosince castle crashers, nebo to nechame az na leden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Dalsi vec od ledna zase budu vice o penezich, pritelkyne konecne bude nosit opet vyplatu:D Tak bych zprovoznil US store,kde je tak vsechno o 10 - 20% levnejsi. Stahoval bych stare klasiky na ps1 a taky tam je 6x tolik move her a dalsich veci,ktere na evropskem store asi nikdy nebudou. (addons nebude mit vyznam stahovat, na eu hrach nefunguje.)Uvidim,jestli bude po novem roku bez problemu fungovat opet moje karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Ja budu kupovat az po vanocich a to move hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak tady se ted budem dohadovat //děkujem koblíž-jedlíkovy :D http://subita-forum.cz/viewtopic.php?f=10&t=318 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 pokud me vysvetlite jak to funguje tak 100% se mnou pocitejte. nebavi me to kupovat sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Promin, ale uz je obsazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 je to tu napsany že je plno! napsany jak na je tady hodnekrat a jestli mas zaplacenej BF 1943 tak ti muzu zaplatit za slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 oki neprocetl jsem cele vlakno omlouvam se...BF 1943 mam staženy pres voucher. nevim jak to funguje takže porad a neni v nicem problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 tak jako vanocni darek (pokud nemate) jsem stahl na ucet avatar a theme Uncharted 3! Štastné a veselé!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 tak co kluci budem jeste neco kupovat? Ja uz mam jaksi vyplytvany vsechny profily,tzn. vsech 16:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 ja bych chtel Vietnam,Burnouty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 pokud se jedná o Burnouty tak beru....BBC2 nemám, takže já bych jej pak ani nemohl zahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 klidne tu burnouty, BBC2 taky nemam a stejne za chvili je tu BBC2, radsi bych treba k tomu mass effect 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Vietnam padá jelikož je nový FW a ja mám CFW :D a k tomu mass efectu moc me hry tohoto typu netáhnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.