Panther Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak je to tu náš tým je sestaven! http://subita-forum.cz/viewtopic.php?f=10&t=318 Jasní členové: CF nick - PSN nick Panther - PoonerCap Koblizek - denis1kobliha Patasus - Mardolina Headhot - Headhot_cz konas70 - konas11 Počáteční platba je 100kč mohlo být 300 ale nahle potrebuju penize /soory guys INFO pro tým: Až obdržím všechny platby koupim tuto kartu a dam ji na nas spolecny ucet a rozeslu vam login jako prvni kupuji BF 1943 a PAIN dál si vyberte....Jakmile jste tu napsáni neberu že rušíte ucet nebo tak řešil jsem to tu jednou a naposled stejne jako vraceni penez kdyz se koupi kupon tak vam logicky nemuzu vratit co vam zbylo! proto je ze zacatku jen 100kč vklad http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=29555 Hry (koupeny): Listopad: Joe Danger Prosinec: Red Faction Guerrila Burn Zombie Burn DeathSpank Pain + vánoční dárek UT3 avatar + theme Štastné a veselé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Schaním PSN hru:Bad Company2,CoD4,CoD6,GTA IV.... Pokut neco by z toho bylo,,Rád se přidám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Panenko skakava! Videl jsi ze by to tam bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Určite to musí byt na nakem regionu.... Byl tam 100% Bad Company2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Bad Company, Modern Warfare atd ANI NIC JINÉHO na PSN NENÍ! Přestaň už s tím spamovat... Jediné, co tam je, jsou dlc a datadisky, ne plné hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ja bych se urcite pridal, BF1943 ani Pain nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Já bych se možná přidal :) Kolik by byl společný vklad?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 společný vklad by byl na zacatek 300? (myslim na jednoho) Potrebovali bychom jeste jednoho a nebo staci se dohodnout moje icq je 242205815 napiste dohodnem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ok vklad v poho,tak az budem vsichni,rad bych resil penize,ucty pres pm;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 samozřejmost Tak odted kdo napise ma misto (omlouvam se tem prvnim ale napsalo mi dohromady 7 lidi jak vite slotu je 5!) S lidmi co sem napisou jako prvnich 5 POČÍTÁM a čekám že se dohodneme v pohodě a nebude žádné počkej a blablabalaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Mam važný zajem děkuji Nick-Pallycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ja se hlasim Nick: denis1kobliha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Pally ruší svuj registr! (doufam ze to je naposled co řešim rušení!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 PSN: Mardolina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 se mnou pocitej na 100% :) uz jsem ti psal pm, psn headhot_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Bomba lidi ani jsem neocekaval takovy zajem tak ještě jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 určitě se teda přidám :) PSN ID:konas11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak cislo uctu napsano,jsem rad ze jste odeslaly nicmene zatim nic neprislo uvidime konas teprve bude odesilat (mluvim s nim na icq) jinak rad bych kdybyste mi napsali na icq 242205815 aby konverzace mezi nami byla efektivnejsi dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bojkas Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Hoj, taky bych se pridal, ale je tu jedna dulezita otazka.. Jaky styl her preferujete? nerad bych aby byla pulka her co bych nikdy nehral a druha ta co uz mam. Mate ps move? Budete nakupovat casem I hry pro nej? Jinak jsem OVČ, tak bych se tu nerad s nekym dohadoval, ze mu neprijde kapesny a nebude se podilet. Dalsi.navrh je ten, ze by nebylo na skodu udelat vice uctu a na kazdem by bylo jen par her treba podle kategorie. akcni strilecky, fantasy, atd.. Zabranilo vy se tak nakupu her o ktere nema nekdo zajem a jeji pripadne stazeni pri nezaplaceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 no hry by byly zabavno logicke + dobry multiplayer ja doufam ze move casem dostanu a pak bych stahoval jinak priklad her je: Battlefield 1943 BlackLight Tango Down Joe Danger Pain //jinak je PLNO tzn 5 lidi kdyz nekdo vypadne řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 penize ti na ucet prijdou tak nejdele cca do 2 dnu od vsech, + nazev tve banky jsem videl poprve:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jo je to mBank pro ostatni :D /neplatim si ucet mam ho zdarma a vyhovuje mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 No, BF1943 mam mam, nechces ho oddelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 j domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 me uz to misto mbank hlasilo jiny nazev,vim ze se nejak meli prejmenovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.