Sunfig Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravím, mám gta:lcs a prostě když sednu do auta nebo na motorku tak se mě začne sekat celá hra né uplně, tak na půl cca na 8fps po vystoupení je zase všechno ok.. Mám psp fat díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 hra musí bejt ISO, ne CSO a takt procesoru zvyš na 333 MHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 A je bezpečný ten takt? Jak ho zvýšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Já mám ISO verzi (jako všechny ostatní), CPU GAME na Default, PSP taky Fat a jede mi to plynule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 V menu jsem si to nastavil teda na 333/166 a jede to v pohodě.. :) díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sunfig
Zdravím, mám gta:lcs a prostě když sednu do auta nebo na motorku tak se mě začne sekat celá hra né uplně, tak na půl cca na 8fps po vystoupení je zase všechno ok.. Mám psp fat díky ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.