screamer007 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Prosím o radu mám PS3 FAt 60gb a připojení přes wifi.Ale nemůžu hrát online hry.Na internet se dostanu v pohodě vše funguje ale jak chci něco hrát online tak mě to nepustí /akorát GTA4/funguje.Poraďte v čem by tak mohl být problém.Můj router je D-link Di524.Zkoušel jsem už ledacos ale pořád nic:cry::cry: P.s error hláška je 800223b6...Google jsem zkoušel na tuto hlašku ale bezvýsledně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tvůj problém je podle všeho v nastavení routru a to že máš asi firewall kterej brání tomu připojení nebo máš zastaralej firmware na routru a tohle připojení nezná. Problěm vyřešíš přístupem do routru a přenastavením základních parametrů (přístup je vpsanej v uživatelský příručce (př 192.168.1.1) vložíš do prohlížeče základní ip adresu routru a dostaneš se do jeho nastavení. (přístupová adresa je u každýho modelu a značky jiná) zkus manualně povolit v routru IP adresu PS3 V routru musíš manuálně nastavit PS3 IP adresu do seznamu DMZ router /DMZ / IP adresa PS3 (Network Settings>Settings and Connection Status List) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
screamer007 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 sry kámo,ale mám už adresu PS3 v DMZ v nastavení routeru ,ALE stále nic...nemůžu hrát ONLINE:ziped::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Buď zkus router resetovat do továrního nastavení a znovu nakonfigurovat, nebo jej vyměň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
screamer007 Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 tohle video mě pomohlo....... Problem byl v DNS serveru:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Prosím o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts