jakubgaluszka Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 mě taky nic migroval jsem nevim 10dnu zpet kdyz jsem se o tom dozvedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ja jsem migroval hned jak se to spustilo a body mi prisli az tenhle tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeppaPraseCZ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Oni něco posílaj? :D každej bod dobrý i když mám asi ještě 3000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Asi to holt trva, kazdopadne jsem zjistil ze druhou osmistovku ms pointu dostanou ti co meli stahly nejaky stazitelny obsah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 dostal body někdo komu nedošla zpráva o tom že za migraci dostane body? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 dostal body někdo komu nedošla zpráva o tom že za migraci dostane body? mě žádné info nedošlo a migroval jsem asi 5 den od zahájení čr live a dostal jsem 800 MS.... zajímalo by mě kdo migroval víc než týden po zahájení a dostal body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 na to mela dojit naka zprava?tak to sme asi v riti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 mě žádné info nedošlo a migroval jsem asi 5 den od zahájení čr live a dostal jsem 800 MS....zajímalo by mě kdo migroval víc než týden po zahájení a dostal body tak to je vynikající :) mám totiž asi 4 profily které jsem kdysi založil a nepoužíval tak doufám že pointy dojdou i když nedošla zpráva o tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeppaPraseCZ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Migroval sem 8 dní po zahájení a furt nic :D asi se na mne hoši z MS vyprdli :/ a podle toho co píšete sem měl mít 1600... no toto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayk001 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Taky sem dostal 800 a do 5 min sem z nich mel 80 M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 mayk :D:D::D 720 bodů si vyplítval za 5 minut ? :D:D:D:D: Tak to gebám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 já to měl asi za 20 sekund :D trials balicek a tricko assassins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ja migroval 15.Září a pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 dragon nekecej tu úplný blbosti! Českej live tu je teprve od 10.listopadu, tak nechápu jak si mohl migrovat 15.Září ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ono koupit jednu věc zabere asi 5s ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A tak nechcete se tam někdo z těch co body nedostali ozvat a zjistit co a jak ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Je ještě někdo komu body nedošly? nebo jsem zbyl jen já:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 ja taky jeste nic nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Takovych lidi tu budu podle me pomerne dost, mozna vic nez tech co body dostali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 No já taky furt nic a to mi přišla zprava .. planuju, že tam zavolam .. chci do GoW ty blby mapy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Mě právě taky ta zpráva došla, tak sem myslel, že by něco poslat mohli:D Tak pokud tam budeš volat, tak pak dej vědět, co ti řekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ma to dojit do 30 dnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ok počkám tech par dnu a volam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 jo to me taky prisla zprava s kodem na 800 ms pointu a ja ji omylem smazal takze mam hovno :-D asi to nejak obnovit nejde co ?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 jeste otazka co kdybych si zalozil novej ucet uk a pak migroval dostal bych taky bodykdyz by ten ucet byl starej treba jen 2 dny?? myslim tim ze bych je pak pouzil na svuj starej profil. diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.