Shadow222 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Lidi zrovna jsem nemocnej a když jsem dokoukal prozatím všechny díly Big Bangu tak hledám něco podobného. Doporučte Viděl jsem: HIMYM, Red Dwarf, TBBT, My name is Earl, Black Books, Dwa a půl chlapa, Friends, IT Crowd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 weeds, modern family Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Doporučím ti hodně dobrý seriál. Má dvě série, z toho první má 6 epizod a druhá se teď vysílá ve VB a zatím s ní vyšli 2 epizody. Určitě se u tohoto seriálu zasměješ, a je to pro mě asi první seriál, který má hned od začátku kvalitní příběh a po dalším zhlednutí nespadá do stereotypu, ale naopak tě překvapí zvratem děje. MISFITS http://www.csfd.cz/film/269768-misfits/ Pokud se na to budeš dívat, dej mi pak vědět jak se ti to líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Chuck http://www.csfd.cz/film/231036-chuck/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 The Walking Dead http://console-forum.net/tema/106571-the-walking-dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryel Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Lidi zrovna jsem nemocnej a když jsem dokoukal prozatím všechny díly Big Bangu tak hledám něco podobného. DoporučteViděl jsem: HIMYM, Red Dwarf, TBBT, My name is Earl, Black Books, Dwa a půl chlapa, Friends, IT Crowd Hemm zkus Band of Brothers a pokud hledáš nějaký aktuální tak (hádám podle anime avataru) High school of the DEAD by se ti mohl líbit. A pokud nezajímá tak zkus prostě Simpsony, tech jejich 22 serií jen tak rychle nezkoukneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 The unit (Jednotká zvláštního určení), sice to není přímo to co jsi chtěl ale mě to opravdu chytlo můžeš zkusit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxterik Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 pro mě nejoblíbenější seriál vůbec - Dexter :) pak taky Breaking Bad a Californication Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dexter Misfits Walking Dead Sons of Anarchy True Blood Chase Californation Dead Set Toto je to nejlepsi co sem videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 tak hele když jste navrhovali simpsnovi tak bych doporučil i futuramu je od stejnech tvůrců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Já se přiláním k Sons of anarchy, Misfits a How to Make It in America. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.