Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte seriál

Shadow222

Recommended Posts

Doporučím ti hodně dobrý seriál. Má dvě série, z toho první má 6 epizod a druhá se teď vysílá ve VB a zatím s ní vyšli 2 epizody. Určitě se u tohoto seriálu zasměješ, a je to pro mě asi první seriál, který má hned od začátku kvalitní příběh a po dalším zhlednutí nespadá do stereotypu, ale naopak tě překvapí zvratem děje.

MISFITS

http://www.csfd.cz/film/269768-misfits/

Pokud se na to budeš dívat, dej mi pak vědět jak se ti to líbilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi zrovna jsem nemocnej a když jsem dokoukal prozatím všechny díly Big Bangu tak hledám něco podobného. Doporučte

Viděl jsem: HIMYM, Red Dwarf, TBBT, My name is Earl, Black Books, Dwa a půl chlapa, Friends, IT Crowd

Hemm zkus Band of Brothers a pokud hledáš nějaký aktuální tak (hádám podle anime avataru) High school of the DEAD by se ti mohl líbit. A pokud nezajímá tak zkus prostě Simpsony, tech jejich 22 serií jen tak rychle nezkoukneš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu