MCkaTo Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ahoj chci se zeptat jestli to este vubec nekdo hraje online a jestli by treba nekdo nedal co-op na insane kdyztak muj gamartak je MCkaTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 O víkndu bych možná dal když bude čas, přidám si tě kyžtak pak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 mno o vikendu jsem bohuzel v praci ale pridej si me asnad se tam neak sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Hraji to průběžně denně celý rok.Zde jsou profily na kterých mě zastihneš:roman2277,romanek2277 a romanenenek2277. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 mno o vikendu jsem bohuzel v praci ale pridej si me asnad se tam neak sejdem Ok :). Nějak se domluvíme až budem mít oba čas, ono se to nějak vyvrbí. Možná budu mít čas i v týdnu, ještě uvidím jak budu stíhat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Zdarec, nehraje někdo ty DLC mapy z All Fronts Collections? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ja bych hral, ale vzdy nas je malo, ale pridal jsem si te (gametag: Cumel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 nedávno jsem koupil all fronts, tak můžem zahrát. když chci hrát multiplayer, tak čekám třeba 10min a nikoho to nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 takže ma smysl to kupovat ? když stejně to nikoho nenajde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Určitě to má smysl, když GoW 2 jde vydřít na 1750G :D A ty new mapy jsou krutý... Tak Cumela mám a saza73 taky..Tak dáme třeba o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Mno já jsem přemýšlel, že si ty All fronts také koupím, tak jestli je budete hrát tak já doho jdu taky, si mě kdyžtak přidejte, o víkendu bych snad s váma také zapařil. Gamertag:FenriCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Až mi přidou ms taky kupuju muj gt :Peeesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mapy mám, tak ve večerních, spíše nočních hodinách mě tam někde najdete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Zdarec, nehraje někdo ty DLC mapy z All Fronts Collections? Hraji je už více než rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mno ja dam klidne taky mam ty vsechny novy mapy ale mam to trosku hur s casem nemuzu porad a mohli bysme dat teeba v 5 ten warzon proti nekomu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 nekdo v utery 30.11 od 20:00 na novy mapy? - podminka nove mapy vsechny a nejlepe headset a zadnej sebevrah ale tymovej hrac (gametag Cumel) - Horda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semis Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Nove mapy nemam ale klidne zahraju :) jsem novacek ale jde mi to :D gametag:semis701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.