mirage Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Jáký USB DONGLE PS3 z www.dealextreme.com je jichtam spousta tak netuším. u některých je napsáno, že se dají updatovat. Nebo tam vzít přímo Designer's Teensy USB Development Board for PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 to mi opravdu nikdo neporadíte. Koukal jsem. že existuje spousta klonů. Pak se hrozně mluví o tzv. Teensy. jsou 2 verze 1.0 a 1.1. to by byl hardware a co software ? Hermes ? nebo je to jedno ? Dále jsem koukal že bych mohl udělat jailbreak i z mého HTC TOUCH PRO. Ale k tomu jsem nesehnal moc informací. Podle všeho nejdříve nahrát androida a až pak si s tím hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 já bych ti určitě doporučil koupit teensy z aukra měl jsem ho taky a vše jede ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 a není už teensy novější verze ? abych nebral tu 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 teensy je už od začátku 1.0,1.1,2.0,2.1 ale pro JB uplně stačí teensy 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ale pořád nepobírám např. rozdíl v http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48225 a např http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48237 v čem je teensy lepší než ostatní. stejně obsahuje čip AT90usb162, který i ostatní. SW který se nahrává do flashky. jaký použít ??? můžu vůbec dávat jaký chci. Asi ten Hermes 4B je nejnovější a nejlepší co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 teensy je lepší v tom že když se objeví nějaký nový FW tak vyjde prvně na něj a pak až ho vyvojáří dávají do jiných zařízení,ano hermes 4.b+psn je nejnovější, jinak já jsem svůj názor řekl ted už je to jenom na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirage
Jáký USB DONGLE PS3 z www.dealextreme.com
je jichtam spousta tak netuším. u některých je napsáno, že se dají updatovat. Nebo tam vzít přímo Designer's Teensy USB Development Board for PS3 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.