Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Zdravim chci se zeptat bere US psn ucet cesky kreditky nekdo psal ze ne ale ja si to chci potvrdit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Bere ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KO23L Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 zkousel jsi to v poslednich dnech??? Me to take vzdy slo (nakupuju na US Store uz tak 2 roky) ale kdzy jsem chtel vcera stahnout Magic the Gathering: Duels of Planeswalkers tak mi to nechce jit, kartu mi to najde a overi vse v poradku, ale kdyz chci potvrdit platbu nic se nestane. Volal jsem do banky a rikali mi ze po vyplneni udaju o karte prislo od PSN-US dotaz na overeni esi je aspon 1 dolar na karte ale po odmacknuti potvrzeni obchodu se jim v bance neobevi zadna zadost o transakci, ze pry nejspis nic nepichazi od obchodnika ... tzn od PSN-US chci ty Planeswalkeyryyyyyyyyyy .... ale na CZ Storu to nemaji ani v oznamenych vecech co budou vychazet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 V pondělí jsem nakupoval na US store s českou (ČSOB - Visa) kreditkou, všechno v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 V pondělí jsem nakupoval na US store s českou (ČSOB - Visa) kreditkou, všechno v pohodě Ano, je rozdíl - kreditní karta (kreditka) a platební karta (debetní, tu má většina lidí) - kreditní kartou by to mělo jít, ale pokud si to Panther spletl a nejde mu platit platební kartou tak to je zcela v pořádku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ano, je rozdíl - kreditní karta (kreditka) a platební karta (debetní, tu má většina lidí) - kreditní kartou by to mělo jít, ale pokud si to Panther spletl a nejde mu platit platební kartou tak to je zcela v pořádku.... Abych to upřesnil, platil jsem v česku zcela běžnou platební (debetní) kartou - tedy tou kde si na účet uložíš nějaké peníze a ty se ti strhávají a pokud dojdeš na nulu, nemůžeš dál nakupovat (jedině pokud máš možnost nějakého přečerpání účtu). A de to bez problému. V americe má naprostá většina většina lidí kreditní kartu - tedy tu kde můžeš utrácet jak chceš a na konci měsíce se ti pěníze strhnou - klidně do mínusu. A ta taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ja jsem platil MasterCard internetovou kartou (ma gold ucet, ktery ma nadstandartni sluzby) a slo mi pouze dat wallet tzn penize do penezenky,ale trvalo to 24 hodin, nez se tam ukazaly penize,ale zase jsem mel zablokovany CZ store na tu stejnou kartou, jeste zkusim od pritelkyne VISA kartu a uvidim co se stane. Chtelo by to nejaky americkeho kamose:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovr1203 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 takže ... založil jsem si us psn účet, ale nemohu nakupovat ... mám dvě karty (visa a mastercard), problém je v tom, že když chci vyplnit údaje o platební kartě, tak na tý druhý stránce, kde je ta adresa majitele karty, tak už tam mam předvyplněno region united state a nemůžu to změnit ... co s tím, nebo jak založit účet, abych mohl na us psn a platit českou kartou ... nebo mě tak napadlo, jak se prodávají ty předplacený karty pro psn, bude taková karta zakoupená v čr fungovat na us store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 nebo mě tak napadlo, jak se prodávají ty předplacený karty pro psn, bude taková karta zakoupená v čr fungovat na us store? Těžko, budeš potřebovat US prepaid kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 takže ... založil jsem si us psn účet, ale nemohu nakupovat ... mám dvě karty (visa a mastercard), problém je v tom, že když chci vyplnit údaje o platební kartě, tak na tý druhý stránce, kde je ta adresa majitele karty, tak už tam mam předvyplněno region united state a nemůžu to změnit ... co s tím, nebo jak založit účet, abych mohl na us psn a platit českou kartou ... nebo mě tak napadlo, jak se prodávají ty předplacený karty pro psn, bude taková karta zakoupená v čr fungovat na us store? mám velice podobný problém, má ta adresa vliv? pokud ano, jak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Zdravim chci se zeptat bere US psn ucet cesky kreditky nekdo psal ze ne ale ja si to chci potvrdit diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.