jacobo Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 na pc mam sp3 a sp2 a na sp3 to de ale na sp2 mi to pise chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ten poslední patch mi dost pomohl, ale z neznámého důvodu jakmile zapnu stíny tak se to brutálně seká. Přitom v singleplayeru mi to běží vše na max a drží se to na 60ti snímcích ( V-Sync on ). Ty minulý patche mi nepomohly vůbec. Asi hold budeš muset čekat na další patch a doufat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 a nevite nekdo kdy vyjde ten novy patch na to zamrzani? uz mne to docela ser.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Dneska vyšel Update 4, ale co opravuje nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Teraz nedávno vyšiel čo mal cca 60 mb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 A nevite co potrebuji za programy abych to spustil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Už vím čím to bylo...kdyz sem zakazal vsechny sluzby a programy po spusteni tak to bezproblemu šlo ale mam jen stahlou verzi protoze po zakazani se vypne net a steam nelze spustit. Nemá někdo nějaky program abych zjistil jake sluzby a programy spolu nefunguji nebo jestli je nejaky vadny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.