Kony.cz Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Hoj chtel bych tady udelat seznam her, ktere podporuji PS MOVE a zaroven funguji na JB konzolich. Zatim co jsem nasel : The Shoot - Funkcni s patchem (bez patchu nejsou popisy v menu) EyePet Move Edition -Plne funkcni Start the Party! - Plne funkcni Sport Champions - Plne funkcni The Fight - fungujici s patchem viz KungFu Rider TV SuperStars - fungujici s patchem a s vlozenym BD EA Sports Active 2 - jeste nevyslo Create - zatim stale cerna obrazovka i po pouziti patche Heavy Rain (Move Edition) Tiger Woods PGA TOUR 11 Killzone 3 - jeste nevyslo LBP2 - jeste nevyslo SOCOM 4 - jeste nevyslo Racquet Sports - Plne funkcni Budu postupne menit prvni prispevek aby v tom byl poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj EyePet Move Edition mi jede bez problému podle postupu na téhle stance http://www.psjcl.com/gamelist-E .Včera jsem zkoušel Create ale černá obrazovka.Jede Create někomu?Díky Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Muzes mi prosim popsat postup jak si sprovoznil ten EyePet, uz se stim trapim dost dlouho a dcery na to cekaji. A taky odkud si to stahoval. At to mam vsechno stejne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nezapomeň na MAG :) Do budoucna Killzone 3, LBP2, SOCOM 4 Plus taky funguje CoD Black Ops, ale nevím jak dobře, nemám to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nezapomeň na MAG :)Do budoucna Killzone 3, LBP2, SOCOM 4 Plus taky funguje CoD Black Ops, ale nevím jak dobře, nemám to. BO má podporu Move? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Me funguje bez problemu Time Crisis : Razing Storm,move nemam jeste,ale na Hermes 4B jede a Move podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 mate to nekdo odzkousenou hru Create ??? ?Stáhl jsem uz jednu verzi a ta nesla.... Hnedka mi to psalo ze to vyzaduje 3.50 a kdyz jsem pouzil spoof tak cerna TV a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Ahoj, Create jsem taky nespustil ,vlastně jo ale jen do té doby , kde se ukáže kamera a move,toď vše. Jinak Kungfu rider a racquet Sports a The Lord of the Rings Aragorns Quest je také funkční .JInak už vyšlo: EA Sports Active 2, Get fit with mel B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 @ kony: normálně nahraješ přes ftp na interni hdd složku s hrou. pak poslední gaia. enable mem patch(myslim L2) a pak to normálně jede. Další funkční hra pro move je Rapala Pro Bass Fishing a Resident Evil 5...jjj active je venku dlouho, ale jeste jsem ho nezkousel. Fitko se špajskou je luxusní zábava, víc se člověk natlemí než nacvičí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak konecne EyePet rozbehano :)) Super pro holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Cus. Jak je to s Heavy Rainem Move Edition? Mam stahnout zaklad co je tady a pak do toho stahnout patch move nebo nekde jinde stahnout primo Move Edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 ten heavy rain by me taky zajimal.. staci nejaky patch na normalni verzi aby fungoval MOVE.. nebo je ta Move Edition samostatna verze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 The fight vam funguje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 ano the fight funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 funguje nekomu Create ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak The Fight můžu potrvdit, že funguje, ale musíte nainstalovat patch pro svoji verzi. BCUS98255: http://bit.ly/eaRjTt BCES00874: http://bit.ly/fR2R9N BCES01072: http://bit.ly/gf6X2B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Ja potvrzuju funkcnost TV SuperStars. Jen jsem to musel rozjet s patchem a vlozenym BR diskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.