hendur Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Teď sem se dočetl, že na PSP 1000 jedou 1.5 homebrew aplikace. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jiste. Je ale treba pouzit kxploit patch tusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jiste. Je ale treba pouzit kxploit patch tusim. thanks, zkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Tak sem to stáhl a mám dvě složky jednu s normálním názvem a druhou s názvem+% Dal jsem tam obě a nejde to spustit. Nebo je to asi tím, že nemám CFW, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Dal jsi to do PSP/GAME ? Je to aplikace pro firmware 1.50? Mas tam uz kxploit patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mluvím o tom kxploit patchi. Mám tam dvě složky kxploit a kxploit%. A V PSPčku to nejde spustit. Prostě nemůžu spustit ten patch a tak se ptám, jestli funguje i na OFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Na OFW samozřejmě žádná HB aplikace nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Na OFW samozřejmě žádná HB aplikace nefunguje... Na OFW 1.50 s kxploit patchem HB samozrejme funguji ... Mozna proto se na nej drive tak dlouho downgradovalo (a spoustel se DevHook), kdyz jeste nebyl zadny CFW. :dozey: Ale pokud ma 6.31, co pise v podpisu, tak ma samozrejme smulu a bud musi pres pandoru nahodit CFW nebo to na tu 1.50 pres pandoru shodit. - ale myslel jsem, ze se tu bavime o 1.50 a ze se pta na homebrew na 1.50, tak mne nenapadlo, ze to bude zkouset na jinem FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hendur
Teď sem se dočetl, že na PSP 1000 jedou 1.5 homebrew aplikace. Je to pravda?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.