mraker Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Dobrý den,nedávno jsem si zakoupil forzu 3,ale nevím jak se driftuje.Na netu jsou návody ale ne moc dobré.Je nekdo kdo by mněl návod pro starého vlka ?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Když zatáčíš,tak krátce zatáhni za ruční brzdu a dostaneš auto do driftu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Když zatáčíš,tak krátce zatáhni za ruční brzdu a dostaneš auto do driftu .Tj,ale musíš mít neaký nastavení auta a o to my jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ješte bych si podřadil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 nic jsem nenastavoval, koupil si E30 trochu upravil výkon a driftuje jak po másle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 hrál jsem to v obchodě, v první zatáčce jsem dal ruční brzdu a hned se mi udělal pěknej dlouhej drift :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Zdravim ja kdyz kliknu na rucku tak mi to jde spise do hodin nez do driftu vzdycky se to otoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Chce to trochu cviku, a dobrý výběr auta. Nejlépe auto které má motor s vysokým točivým momentem, zadní pohon a samosvorný diferenciál. Samozřejmě chtít driftovat s autem které má pohon 4x4 nebo na přední nápravu je blbost. Kvůli tomu je právě na drift hodně oblíbené BMW E30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Kromě toho mám pocit že to patří sem http://console-forum.net/tema/29157-forza-motorsport-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Chce to trochu cviku, a dobrý výběr auta.Nejlépe auto které má motor s vysokým točivým momentem, zadní pohon a samosvorný diferenciál. Samozřejmě chtít driftovat s autem které má pohon 4x4 nebo na přední nápravu je blbost. Kvůli tomu je právě na drift hodně oblíbené BMW E30 Koupil jsme to BMW E 30 ale nic moc ,driftuju v zatackách a najednou jse rozjíždím snad od 30 ,prostě to neni plynule a to mne .... ehm vytáčí.V pravo nahoře mám napsané pod smykem ,coč znamená že bych mnel neco driftovat ne ? Představuju si to takhle :http://www.youtube.com/watch?v=cHSUyuH8RNM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mraker
Dobrý den,nedávno jsem si zakoupil forzu 3,ale nevím jak se driftuje.Na netu jsou návody ale ne moc dobré.Je nekdo kdo by mněl návod pro starého vlka ?:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.