Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Klávesnice a myš?

golddavid

Otázka

Čus chci se zeptat jestli jde připojit k ps3 myš s klávesnicí? Chtěl bych hrát na tom střílečky jako je wolfenstein, apod. A ještě jeden dotaz chtěl bych koupit nové repro k tv aby to mělo zvuku jako z domacího kina. Co si myslíte o těchto: http://www.eproton.cz/repro-genius-sw51-3005-75w/176148.html . Půjde to propojit v tv? A půjde mi ovládat zvuk v repro dálkovým ovladačem na tv? Díky všem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Připadá mi že asi neumíš číst, co se týká klávesnice a myši těch odpovědí na hromadu dotazů je zde dost. Stačí nebýt líný. Musím se pousmát že chceš ovladačem od TV ovládat reprobedny, to je jako vzít motorovou pilou slepé střevo. Možná by jsi si měl ten popis ještě jednou řádně přečíst.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to je snad logické ne? Pokud máš repro přes tv a do PS3

Mimochodem, ta otázka JE stupidní, co se týče myši a klávesnice, řešilo se to tu už hodněkrát. ALe ve zkratce - lze připojit v podstatě jakoukoli myš a klávesnici, ale NELZE je použít ve hrách! Některé hry to umožňují, ale není jich moc, a moc se o tom nepíše ( v infu apod. )

Odkaz ke komentáři

• 0

podle mě je nehorázná blbost si dávat na ps3 klávesnici !! jestli chceš klávesnici tak hrej na pc...

a to kino by mě taky zajímalo... to musím zapojit do ps3 přes optickej kabel nebo se to dá zapojit do TV ? mě totiž nefunguje na psku ďoura pro ten optickej kabel takže kdyby to hrálo přes TV tak je to moje jediná šance na stereo zvuk po kterým tak toužím.. :)

Odkaz ke komentáři

• 0
podle mě je nehorázná blbost si dávat na ps3 klávesnici !! jestli chceš klávesnici tak hrej na pc...

a to kino by mě taky zajímalo... to musím zapojit do ps3 přes optickej kabel nebo se to dá zapojit do TV ? mě totiž nefunguje na psku ďoura pro ten optickej kabel takže kdyby to hrálo přes TV tak je to moje jediná šance na stereo zvuk po kterým tak toužím.. :)

Co se týká zapojení zvukového výstupu, tak máš možnost na PSku nastavit výstup na multi AV a z něj cinchema nebo přes přechodku zapojit do jakékoli apartaury. Co se týká nefunkčního optického výstupu, díval jsi se zda ti po nastavení výstupu zvuku na optical svítí v té ďouře červené světlo?

p.s. golddavid mam tuto sekci na starost, takže musím přečíst kdejakou chůjovinu, tobě doporučuji věnovat více času čtení a myšlení než něco napíšeš

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu