Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pam. Karta (16Gb nebo 32Gb)

Pit-Bull

Recommended Posts

ja mam osobne 16gb a to ji mam jen na filmy a nestaci mi xD,koupil bych si 8gb ale radsi kupuju umd,a jeste je 1 spusob co by byl ale asi jen na filmy,usb flash disk - prevadec z usb do microsd - adapter ms pro duo,ale to me jen napadlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem asi děsnej případ ale za každou pomoc jsem vděčný :) teďka jste mě teda zamotali hlavu jeden píše že 8Gb stačí a druhý zase že 32Gb je málo :(

Na jednu stranu bych si koupil normální MS Pro Duo kvůly tomu že je kvalitní a mám jistotu že to půjde a nemusím s tím nic dál kutit

Na druhou stranu bych si koupil ten adaptér z dvěma 16Gb kartama protože je to hlavně levnější (a taky si tu velikost můžu upravovat)

Na třetí stranu bych si koupil 16Gb protože na to mám peníze hned a můžu objednávat ale zase nevím jestli mi bude 16Gb stačit

Na čtvrtou stranu bych i koupil 32Gb ale na to nemám peníze (a je to už možná moc protože bych se v těch kupa her neviznal a většinu bych ani nehrál)

Tak já nevím :( za každou radu nebo vlastní zkušenost popřípadě odkaz budu moc vděčný... :!(

PS: jinak 16Gb možná stačí když mám externí disk..... ale radši bych chtěl více do budoucna když vydím jaké budou vycházet hry :D

EDIT: když už jen 16Gb tak obyčejnou Game Card MS Pro duo a když 32Gb tak asi tu z adaptérem protože na normální nemám peníze ale pište cokoliv a uvidíme.... Thx

EDIT2: nebo si koupit jednu 16 a druhou 8Gb class 4?? pls raďte :D

Odkaz ke komentáři

no já nwm na normální 32Gb nemám takže ve hře zůstavá toto http://www.game-card.eu/kategorie-1/game-memory-card-16gb

nebo toto 2x http://www.suntech.cz/produkt/126038/Kingston-16GB-Micro-SDHC-karta-Class-4.htm a toto http://www.suntech.cz/produkt/124209/OMEGA-Adapter-MS-PRO-DUO-na-2x-Micro-SDHC-DUAL-SLOT.htm

a bral bych tu obyč 16Gb protože je kvalitní a určitě má dostačující rychlost úrp PSP a je levná

nebo ten adaptér s těma dvěma kartama v případě 100% funkčnosti při čemkoliv (protože je dražší a určitě méně kvalitní atd...) takže jedno z toho ale co? pokud ten adaptér pojede z kartama class 4 tak bych to bral v každém jiném případě beru obyč. 16Gb tak pls poraďte naposled.... thx :D

EDIT: každého bych chtěl nároz co by 100% vzal jak nováčka tak zkušeného beru názory thx.....

Odkaz ke komentáři

jako neskušenej s ISO páč nemám flash tak bych si koupil 16 GB MS Pro Duo,kdyžtak si pak dokoupíš novou,takhle to udělám já až se objevý ISO Loader na TN HEN,že už mám 16GB MS Pro a tu stejnou si koupím.

P.S. mám SanDisk

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď pište pls ještě další....

jinak když už 16Gb tak tu game card a to jak si psal že koupíš dvě 16Gb místo jedné 32Gb (1 už mám a druhou koupíš chápu tě) xD tak to mám právě teďka z 4Gb a 2Gb a moc se mi to nelíbí vždycky lovit tu druhou radši bych jednu ale nevím jakou vypotřebuju a jestli bude 16Gb stačit no nic zatím dík a čekám dál... :D Thx

Odkaz ke komentáři

No koukám že si budu muset vystačit z tou 16Gb Game ard protože nemám dost informací o tom jak tamto funguje a jestli to vůbec funguje a tady toho taky o tom moc nevíte nebo aspoň o tom nepíšete takže cs,....... ještě bych si to rád tenhle rok objednal

PS: ten obrázek červenej bude taky na ty kartě když mi to příjde? :D

Odkaz ke komentáři

jede to v poho nebo sis to nekupoval a kecáš jinak pošli pls nějaký ten okaz a řekni nějaké info o těch kartách (class, a jak to nahrává hry a jede v PSP - sekáse nebo ne atd....)

hele mam tam hry dissidia ff, gow ghost of sparta,a granturismo a vse jede super zadne sekani nic.je to class 4 a to je 10 mb/s.to v pohode staci.a mit 16 gb za 880kc je super a jsou to kingston karty ne neake no name.jak chces ale alza je super kram.

Odkaz ke komentáři

1) slacc 4 není 10Mb/s ale 4

2) alza je drahá našel sem i kingstom za 680kč (16Gb)

3) díky za odpověď ale nevím nevím asi si koupím normální :) ale ještě počkám....

EDIT: a jestli sis nevšiml tak beru obyč. MS Pro Duo 16Gb nebo tu vychytávku z adaptérem 32Gb ale ne adaptér 16Gb to už radši obyč..... :)

Odkaz ke komentáři

no tak pokud seš takovej filmovej maniak jako já tak ti to stačit nebude,já mám 16GB a mám tam cca 8 GB seriálů (z toho víc než půlka je celej Earl) pak 4 GB Filmů jako jsou Návštevníci,Drž Hubu a The Simpsons Movie,a pak 2 GB Homebrews,jo a achrisoofa,mám uplně tu stejnou ale až ti přijde tak se nelekni že je ta karta černá a že má 14 GB :D(nebo sem ju měl aspoň já xD)

Edit: Jo a chtěl bych do PSP ještě narvat dalších 16 GB,možná s kámošema skusíme USB Flash disk => Redukce USB do MicroSD => Adaptér MS Pro Duo,na Nokii 5800 s Symbianem to fachčilo nevim jak na PSP

Odkaz ke komentáři

1) slacc 4 není 10Mb/s ale 4

2) alza je drahá našel sem i kingstom za 680kč (16Gb)

3) díky za odpověď ale nevím nevím asi si koupím normální :) ale ještě počkám....

EDIT: a jestli sis nevšiml tak beru obyč. MS Pro Duo 16Gb nebo tu vychytávku z adaptérem 32Gb ale ne adaptér 16Gb to už radši obyč..... :)

jo class 4 je 10 mega ale vyrobce tym cilsem garantuje min zapis 4 mega.ale karta de fut vic a psp skoro porad ctne ne zapisuje.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu