DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Poté co jsem přešel čistě na origošky jsem našel zálibu v kupování limitovaných/speciálních edic. Doma se mi zatím váli jen ta Mafie 2 (nic moc) a Fable 3 (lepší). Každopádně vím, že trend dokonce i několika různých edic (speciálni a většinou něják prestižní pohybující se cenově kolem 5000 kč) se stále rozrůstá. A já se ptám jaká je podle vás nejlepší, nejhezší, či nejlepší poměr cena/"kvalita". A nemluvím jen o limitkách co vlastníte, ale třeba i o těch co byste rádi vlastnili. Já teď vzpomenu třeba na povedenou limtku Bioshocku 2 či Halo: Reach ale vím, že je jich mnoho dalších. Tak pište rád si rozšířím obzory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Včera mě došel AC brothehood a tahle edice je opravdu pěkná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Včera mě došel AC brothehood a tahle edice je opravdu pěkná :) Tak to tise zavidim, codex edici jsem chtel taky, je nadherna, ale nejak jsem ji prosvihl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 hmmm to zní slibně, jen tak ze zvědavosti jsem kouknul co ta edice obnáší a našel jsem tohle, sic je to na PC ale akce stylu kup tuhle hru a další máš za 1 kč fakt stojí za zmínku... http://www.funstore.cz/product_info.php/products_id/11500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 V limitkách si taky libuji, sice hraju pálenky, ale když se najde pěkná limitka, tak rád ty peníze do hry investuji ;). Zatím jich nějak moc nemám, ale z těch pár kousků u mě taky vede AC: Brotherhood, který je opravdu provedený a cena mi přijde více než pěkná v porovnání s obsahem :). A jak myslíš prošvihl? Pokud myslíš časov, tak např. xzone ji měl staženou z prodeje, ale den po vydání opět naplnili sklady a mají ji v současnosti stále na prodej ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Určitě bude skvělá Nano Edice Crysis 2 :) bude to zabalené v batohu, který je vlastně součástí Nano Obleku ve hře takže si myslím, že to bude fajn. Jinak se mi hodně líbí limitka Fallout: New Vegas, která je u nás bohužel k nesehnání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Aha, ja uz mam bohuzel obyc vezi ACB. Kazdopadne ta od New Vegas se mitaky libila, stvalo me ze u nas nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Pro mě Starcraft 2 a Halo Reach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Těžko říct, jestli se mi víc líbí Halo: Reach nebo Alan Wake. Zkrátka, jak tam dají další info za světa, tak to je něco pro mě. Ale asi vede Halo, protože ten doktorčin deník vypadá skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Starcraft 2, ta Mafie2 byla fakt o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Hlavně Halo Reach legendary z JRC první várky za nějakejch 1800-1900 byla naprosto super cena, navíc k ní mělo bejt i tričko který jim nakonec nevyšlo, tak si místo něj mohl kažedej vybrat hru (z halo 3, halo ODST, halo wars) zadarmo . I v zahraničí se nedala sehnát pod 3K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 :) Zajimavy je ze kazda verze ma jineho "certika v krabici". Na obrazku je harlequin z ps3 verze, u xboxove verze je doktor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Nejlepsi limitku pidle me ma CoD:Black Ops myslim limitku s tou hrackou (autickem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Za 260 liber, cca 7500 Kč, World of Warcraft Cataclysm Epic Bundle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Neni to nahodou na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Za 260 liber, cca 7500 Kč, World of Warcraft Cataclysm Epic Bundle: Trosicku OT, je to na pc (stejne jako starcraft) kazdopadne ty prychy bych za to nedal ani nahodou, dle meho nazotu hodne predrazene, kdyz vezmu ze tahakem je mys vytvroene specialne ke hrani wowka Jinak se musim pochlubit, ze jsem si zde na foru poridil za velmi peknou cenu Halo: Reach Special edition ve velmi peknem stavu. Za tu cenu naprosto nadherne (hromada materialu), Mafia i Fable se muzou jit bodnout :) Halo jsem sice nikdy nehral a nechapal jsem co na tom vsichni maji, ale nakonec jsem se na popud okoli rozhodl do toho jit a jsem za tu limitku hrozne rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 No taky mam rád limitky :-) Jak už tady několikrát padlo, tak mi nezbývá než souhlasit: Ta limitka Halo: Reach je prostě nej :-) Jinak taky nejsou špatný Alan Wake nebo Fallout 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 A já budu zase trošku OT :) hlavním tahákem není ta myš, ale ty sluchátka, které když si chceš koupit samostatně, tak se dostaneš na pěkných 5tisíc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 A já budu zase trošku OT :) hlavním tahákem není ta myš, ale ty sluchátka, které když si chceš koupit samostatně, tak se dostaneš na pěkných 5tisíc :) Jsou ze zlata? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nejlepší limitky jsou Bioshock 1, Bioshock 2, Gears of War 1, Gears of War 2, Halo Reach, Halo Wars, Alone in The Dark a Alan Wake. To jsou ty co vlastním a jsou luxusní. Potom je jich hromada co bych chtěl.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Limitek mám více, GoW2, MW2, Forza3, Vegas2, ale nejvíce si vážím své první, dnes už těžko sehnatelné Mass Effect 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ja se strasne moc tesim na limitku Killzone 3: http://spawnkill.com/wp-content/uploads/2010/10/killzone3le.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ja se strasne moc tesim na limitku Killzone 3: http://spawnkill.com/wp-content/uploads/2010/10/killzone3le.jpg Ta je paradni, ale strasne draha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Já mam akorát Halo : Reach... Taky luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.