Brake Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 cau! sry ze zakladam nove tema ale kdyz sem zadal hledat neco o gta lcs tady na foru tak mi to nic nenaslo...divno no...no takze k veci...potrebuju vedet kde najit tyto auta: Thunder-Rodd a hellenbach GT(tekk. rikal ze je v obchode u 1.domu ale tam jsem ho nenasel :( ) a hearse(ten pohrebak..nekde jsem ho videl ale uz nevim kde :( ).diky moc za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 pohřebák je u nemocnice na druhým ostrově myslím...a ten GT je v tom obchodě je to to auto na tom malým podstavci ve výloze :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 thunder-rodd na prvním ostrově u policejní stanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Srpen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 pohřebák je u nemocnice na druhým ostrově myslím...a ten GT je v tom obchodě je to to auto na tom malým podstavci ve výloze :roll: pohrebak jsem uz nasel ale v te vyloze ja kuruma a ne ten GT :( a toho thunder-rodd taky nemuzu najit u policejni stanice :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 to GT tam určitě je :D:D.....to si pamatuju...sem našel až jako poslední auto :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 hele ja mam(mel sem):).........gta lcs taky a fakt byla jenom kuruma.......mozna kdyz udelas par levelu v tom carsalesman tak se tam mozna bude obevovat......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 pohrebak jsem uz nasel ale v te vyloze ja kuruma a ne ten GT :( a toho thunder-rodd taky nemuzu najit u policejni stanice :( ta stanice je hned vedle mostu,ty určitě myslíš tu druhou vedle nemocnice tak sem zapomněl říct že tu u mostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Srpen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 ta stanice je hned vedle mostu,ty určitě myslíš tu druhou vedle nemocnice tak sem zapomněl říct že tu u mostu u miostu tam nejaka je? myslis jenom takovy ten bufet s tim donutem jak tam stoji to policejni auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 u miostu tam nejaka je? myslis jenom takovy ten bufet s tim donutem jak tam stoji to policejni auto?v jedný misi si tam vezl děvky na policejní párty,je to když jedeš s druhýho ostrova na první tak zahneš hned doleva a po levý straně je budova s parkovištěm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 no v ty misi je.......ale normalka tam nestoji............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 už sem si vzpoměl na Hot Rod (teda jestli to je ono :D) v 1. městě u mostu kterej vede do druhýho městaje napravo od mostu malý parkoviště.....tak se občas objevuje ;) (snad :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 už sem si vzpoměl na Hot Rod (teda jestli to je ono :D) v 1. městě u mostu kterej vede do druhýho městaje napravo od mostu malý parkoviště.....tak se občas objevuje ;) (snad :D )dit to tu říkám furt dokola,zatim tam bylvždycky když sem tam pro něj byl tak hledej pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Srpen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 v jedný misi si tam vezl děvky na policejní párty,je to když jedeš s druhýho ostrova na první tak zahneš hned doleva a po levý straně je budova s parkovištěm jo super uz jsem to nasel :) tak uz mam vsechny tak iky vsem mockrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.