BIOSTAR Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Nevím čím to může být... Mám PSP 3000 a používám 5.03 Prometheus 2. Hry jako je třeba GOW: Ghost od Sparta se mi sekají. GOW se seká v takových pravidelných intervalech, jak kdyby to PSP nestíhalo načítat... U jiných her mi to ve hře nedělá, ale třeba PES11 nebo PETZ, ale i v tom GOW:GOS se mi seká úvodní intro... Nevím čím to je... Napadá mě jen paměťová karta... Ale nemám jinou abych to vyzkoušel... Nemá stím někdo zkušenosti? Paměťovku mám 8GB, testoval jsem rychlosti... : průměrná rychlost zapisování: 2,86MB/s průměrná rychlost čtení: 6,12MB/s maximální rychlost zapisování: 3,57MB/s maximální rychlost čtení: 8,02MB/s Děkuji za rady :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 dej to do ISO pokut to maš v CSO (PSP converter skus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BIOSTAR Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Hry mám v ISO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hrotek Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 No nevim muze to byt taky tim ze mas ze mas Ramku PSP nastavenou napriklad na 240 Mhz.....zkus se podivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 pretaktuj to! ne na default ale na plne kule 336.. (nevim jak presne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 to to pretaktovanie fakt pomože :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ted nevim jak to myslis ale jestli ironicky tak si skus vymyslet neco lepsiho :) (kritizovat umi kazdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZmOpS Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Kdyby si to dal třeba na 4GB kartu tak se ti to možná sekat nebude...bráchá ma 8GB a taky se mu některý hry sekaj hlavně v multiplayeru. A máš kartu NOFAKE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.