BeStHeRo Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Čaute tak sem premyšlel a chtěl bych si koupit nějaky tablet s androidem. Ale nevim jaky. Moje pozdavky jsou: neaky vykon abych si na tom mohl taky neco zahrat. pak abych na tom rozjel videa na internetu a skype atd. (wifi samozrejmne) android market,na verzi os moc nezalezi. Přemyslel jsem a pravdepodobne bych to chtel koupit z ameriky z nějakeho e-shopu. Mate stimto nakupovanim nějake zkušenosti? cena: nic draheho. ale aby to nebylo neco jako ty m002 a takove podobne shity diky moc za vase sebemensi rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Taky porad o nejakym android tabletu premyslim, ale zatim jsem bohuzel dosel k zaveru, ze letos jeste neuzrala doba. Je tu jen par zarizeni a zbytek klumpy z Ciny. Pristi rok se ocekava tablet boom, tak jsem to odlozil na pristi rok a doporucuji totez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no asi to tak vypada ale jasem vzdy tak nedockavy nevim na tech americkych shopech jsem videl asi. tak 2 jakš takš za prijatelnou cenu jeste na ne mrknu a kdyztak je tu hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nemam nekdo zkušenisti se strankou http://www.lightinthebox.com/ mozna bych tam koupil neco nebo nemuzete doporucit neco jineho z Ameriky diky. Jo a zaujali mne ty tablety s tim multibotem ja tam je treba android a este linux nebo tak neco myslite ze to je dobra vec? Předem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry1SK Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Kúp si Archos 5, za tu cenu sa velmi oplati. Ma to 1Ghz processor, cital som recenziu na jeden tablet s tym istym procesorom a ze vraj na nom truchu seka Asphalt 5 ale je to hratelne. Este pozri porovnanie tabletov http://dotykom.sk/public/files/globals/porovnanie02.html ,ten cortex A8 sa da pretaktovat na 1Ghz ked si ten tablet rootnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 pockej na motorolu xoom taky si ji planuju koupit : ) nebo mozna ipad 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 No asi to vidim že počkám do leta a pak nějakej vyberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.