Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tablet Android


BeStHeRo

Recommended Posts

Čaute tak sem premyšlel a chtěl bych si koupit nějaky tablet s androidem. Ale nevim jaky. Moje pozdavky jsou: neaky vykon abych si na tom mohl taky neco zahrat. pak abych na tom rozjel videa na internetu a skype atd. (wifi samozrejmne) android market,na verzi os moc nezalezi. Přemyslel jsem a pravdepodobne bych to chtel koupit z ameriky z nějakeho e-shopu. Mate stimto nakupovanim nějake zkušenosti? cena: nic draheho. ale aby to nebylo neco jako ty m002 a takove podobne shity diky moc za vase sebemensi rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemam nekdo zkušenisti se strankou http://www.lightinthebox.com/ mozna bych tam koupil neco nebo nemuzete doporucit neco jineho z Ameriky diky.

Jo a zaujali mne ty tablety s tim multibotem ja tam je treba android a este linux nebo tak neco myslite ze to je dobra vec?

Předem diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Kúp si Archos 5, za tu cenu sa velmi oplati. Ma to 1Ghz processor, cital som recenziu na jeden tablet s tym istym procesorom a ze vraj na nom truchu seka Asphalt 5 ale je to hratelne. Este pozri porovnanie tabletov http://dotykom.sk/public/files/globals/porovnanie02.html ,ten cortex A8 sa da pretaktovat na 1Ghz ked si ten tablet rootnes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu