Šulibrk Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Hele má cenu kupovat si xbox 360 slim když mám v pokoji CRT televizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Já budu zastávat hry na PC, ale letos jsem koupil kinect s XBOXEM, protože to na PC nemám. A když mají děti hrát hry, tak ať se u toho hýbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Já budu zastávat hry na PC, ale letos jsem koupil kinect s XBOXEM, protože to na PC nemám. A když mají děti hrát hry, tak ať se u toho hýbou. no řeknu ti, že můj pc je holý průměr. ale s tou optimalizací, máš i nemáš pravdu, je fakt, že udělat hru na xko je jednodušší, protože se jedno od druhého hardwarově téměř neliší, ale zas je fakt, že výkon xboxu je prostě omezený... jiný už fakt nebude, leda až vydají novou generaci s jným HW. kdežto u pc máš mnohem více možností a když se držíš prověřených výrobců, nemáš nijaký větší problém jo a kinect? ten se dá tuším použít i na pc.. kolují o tom různé historky, že MCsoft záměrně ponechal kinect bez ochrany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šulibrk Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 ještě bych se chtěl zeptat jak zjistim jestli mám 50Hz nebo 60Hz a kdyby to byla 50Hz jestli by byl nějakej velkej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 hele já mám v pokoji CRT 50Hz...před 2 rokama jsem si koupil xbox360 a hrál jsem COD 4 a 5 a stačilo mi to...teď sem si to připojil na LCD monitor a je to sice lepší ale né zas tak o moc...já být tebou tak do toho du... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šulibrk Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 OK tak teda do toho xka pudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 hele já mám v pokoji CRT 50Hz...před 2 rokama jsem si koupil xbox360 a hrál jsem COD 4 a 5 a stačilo mi to...teď sem si to připojil na LCD monitor a je to sice lepší ale né zas tak o moc...já být tebou tak do toho du... To co trepes :D CRT 50Hzova blikacka je pre oci "ako stvorena", dalej 4:3 nie je 16:9 a o HD rozliseni si CRT moze tak snivat. A ty napises, ze ten rozdiel nie je velky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šulibrk Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 tak jak to tede s tima 50z je? je to nějakej velkej problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ale pozor aby ti televize brala 60Hz vstup z xboxu většina 50Hz TV to zvládne ale už sem narazil na pár co pak jely černobíle nebo blikal obraz. Na 50Hz totiž spustíš sotva pár her, drtivá většina potřebuje 60Hz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šulibrk Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 a nevíš jak zjistit kolik Hz má ta moje TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 No, nejlepší by bylo, kdyby ses podíval na TV jestli na ní není nějaký štítek, na kterém by byl uveden typ televizoru. Nebo alespoň napiš jaká je to značka a jak je cca stará ať se to může nějak dohledat :). Předpokládám, že manuál k té TV už asi nemáš.... Edit: Případně si půjčit od někoho alepoň PS2 s nějakou hrou, u které se dá nastavit frequence (např. Black, Burnout Revenge, Killzone atd.) a vyzkoušet to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 waczko Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Xbox na CRT? Už nikdy více ... já to měl vše tak malé, že jsem musel xicht nalepit na obrazovku. Teď mám 107cm plazmu a je to obrovský rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Používal jsem též na malé CRT televizy, teď mám v pokoji 107cm LCD od Samsungu a zpět už bych nešel. Dnes už jsou ceny v pohodě. Já kupoval asi půl roku zpět za 11 tisíc z brigády :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Používal jsem též na malé CRT televizy, teď mám v pokoji 107cm LCD od Samsungu a zpět už bych nešel. Dnes už jsou ceny v pohodě. Já kupoval asi půl roku zpět za 11 tisíc z brigády :) Za jedenect tisic? Kde? Ja si ted chystam taky poridit do pokoje poradnou telku, pac nechci zevlovat porad v obyvaku kde mame stovkovyho samsunga a chtel jsem si koupit toho samyho v mensim provedeni (82) a ta te vyjde nejlevnec tak za 9 a pul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šulibrk Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 je to toshiba 29VH36G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Tak podle linku níže by to mělo být v pohodě, frequence televize je 100 Hz. Pokud tedy budeme věřit tomu obchodu, že to mají správně :). Link: http://www.schuss.cz/cz/seznam_produktu/archiv_produktu/spotrebni-elektronika/televizory/crt/toshiba_27wh37gp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahoj potřeboval bych radu , Budou se mi lagovat na Arcade edici hry nebo je to na všechny Xboxi stejne a na žádným se hra lagovat nebude ? ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Na všech revizích pojede hra stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 A dá se do tohodle xboxu http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-arcade-edition-d133069.htm namontovat tenhle hard disk http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-hard-drive-250gb-d161022.htm Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ano, dá. Jinak HDD se připojuje tam nahoře, nedává se dovnitř do konzole. Uvidíš, až to budeš mít v ruce, nahoře je umělohmotná mřížka, tu sundáš a uvidíš konektor, kam připojíš rámeček, který má uvnitř HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šulibrk Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak nakonec to dopadlo tak, že sem ten XBOX nedostal. Sem docela fakt vytočenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Šulibrk
Hele má cenu kupovat si xbox 360 slim když mám v pokoji CRT televizi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
45 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.