michalbudha Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Cau,nevite jak dlouho žije X-BOX 360 nez prijde RRoD?Treba kdyz se hraje kazdy den 5 hodin v kuse.A nevite jak zabranit aspon troch RRoD?Slysel jsem o nejakem chladici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiba CZE Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 o tomhle je vše napsáno zde-> http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla příště hledej než založíš nový topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Záleží na tom,jakou máš verzi,jestli nemáš nějak zakrytý ty průduchy do xka a ven z xka,na tom jak je to sletovaný(jakou vydrží pájený spoje teplotu) a atd.atd....prostě záleží na kusu (ty nový xka už nejsou prej tak poruchoví co já vim)...Doporučil bych ti prodloužit záruku na 3roky,nešťourat se v tom a hlavně nedostat ban za hraní pálenek(což 3 roky nevydržíš) - ban se nedá odstranit a zárukou s banem ti to jinak neprojde.Možná dokoupit ty přídavný chladiče za xko(nemám s tím zkušenost),tim neztratíš záruku,ale do xka se zárukou se prostě nešťourej a budeš v klidu..aspoň do uplinutí záruky. (ten přídavnej chladič by měl bejt tenhle - http://xbox-360.pc-hry-online.cz/234502/chladic-pro-xbox360.html) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no ono se to rekne nedostan BAN,ja xko koupil vcera a chci ho nechat flashnout.jak mam udelat abych nedostal ten BAN?Na XBOX LIVE ani online hrani nemam nejakou poterebu chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Jakou si koupil revizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 jak to poznam v tom konektoru se nevyznam.Vcera jsem koupil nove xko arcade a bylo vyrobeno v rove 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 podle vseho jasper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Pokud jsi koupil teď nový XBOX Arcade, je to 100% Jasper, jiný se už delší dobu nový vůbec neprodává... Pokud flash, rozhodně si tam nech dát CFW LT+ a žádný jiný! Máš také 100% Lite-On mechaniku... Jasper je již dost vychytaný a pokud se k němu budeš dobře chovat (nevystavovat zbytečně prašnému prostředí, necháš ho v prostoru, kde k nemu může vzduch), měl by vydržet... S flashem LT+ je riziko BANu minimální, pokud nepůjdeš na Live!, pak ho teoreticky ani dostat nemůžeš. Jen je potřeba hry kontrolovat a patchovat programem ABGX, viz. http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi a pak také http://console-forum.net/tema/57624-par-rad-jak-se-chranit-proti-banu-a-navod-na-abgx360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 OK xbox arcade jsem koupil predevcirem uplne noyv a je na nom vyrobni datum 07 2009.Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIKIKE Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 chtěl bych se zeptat ty nove xbox slim 250 giga taky maji ty RRoD? ja ho koupil pres vikend ale vcera jsem hral asi 3 hodiny v kuse kdyz jsem sahnul na konzoli tak byl docela horkej ja ho mam na ležato jinak nemuzu mit deti by to shodili na zem asi se na lezato nesmi ze jo?diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 U toho je jedno jestli ho máš na ležato . Hrát můžeš jak dlouho chceš - třeba celý den . RROD vzniknout nemůže - konzole už má pojistku proti přehřátí , která xko vypne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 XBOX360KA Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 chtěl bych se zeptat ty nove xbox slim 250 giga taky maji ty RRoD? ja ho koupil pres vikend ale vcera jsem hral asi 3 hodiny v kuse kdyz jsem sahnul na konzoli tak byl docela horkej ja ho mam na ležato jinak nemuzu mit deti by to shodili na zem asi se na lezato nesmi ze jo?diky za odpovedkonzole vetsinou byvaj teplejsi pri delsim hrani v kuse.muzes mit nalezato na stojato,je to uplne jedno to nema vlivtoro byl si rychlejsi : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 U toho je jedno jestli ho máš na ležato . Hrát můžeš jak dlouho chceš - třeba celý den . RROD vzniknout nemůže - konzole už má pojistku proti přehřátí , která xko vypne . Tak to jsem nevěděl, zajímavá a podstatná infromace, jen si říkám, že to MS za těch 5 revizí nebyl schopnej dát i do FATa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Hlavne pri tom postaveni na lezato doufam, ze to mas postavene tim pruchodem nahoru :) to by se ti to potom sice vyplo tou ochranou, ale urcite by mu to neudelalo dobre. Jinak je to uplne normalni ze je Xko dost horke. Horsi je to pri hrani her z mechaniky a ne pri hrani z HDD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIKIKE Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Děkuji všem za odpovědí informace byli pro mne užitečné a tet uz aspon nemam strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau,nevite jak dlouho žije X-BOX 360 nez prijde RRoD?Treba kdyz se hraje kazdy den 5 hodin v kuse.A nevite jak zabranit aspon troch RRoD?Slysel jsem o nejakem chladici.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.