piggy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Nové aktuální téma na -> http://console-forum.net/tema/130059-gt-jak-se-uspesne-chranit-proti-banu-na-live-lt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Ac chci nebo nechci musim se pozastavit nad vetou: - Nehrát hry před vydáním jak offline - takze pokud to budu hrat pred vydanim offline a pak se po vydanim pripojim na live tak dostanu ban? Podle ceho zjisti ze sem to hral pred vydanim? Podle nejakeho datumu ktery si nastavuju v konzoli? Ano je tam nastaveni datumu v konzoli, ale co kdyz ho mam blbe? Dejme tomu jsem lama a sekl jsem se o 2 roky dozadu (a treba kamos prenasi konzoli a pokazde se mu datum resetuje, aspon rikal) vyzkousel 20 zaloh games poprve na profilu offline pak zmenil datum dopredu o 2 roky a pak se pichnul na xlive a co? Banan pak musim mit jiste podle toho, ikdyz vsechny zalohy uz byly ofic. vydany!! Pro me z toho plyne otazka: podle ceho zjisti ze jsem to na offline hral pred vydanim? podle toho datumu nejakyho, ktery se zazmena pri prvnim vlozeni zalohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 hru nesmíš hrát ani offline pokud nikde nevyšla.......jinak celkem v klidu.... co se týče opatchovaných her :) tak už je díky mě hraje online brutálně hodně lidí a nikdo ban nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Stale to neresi muj dotaz, podle ceho mikrosoust zjisti, ze jsem ji hral pred vydanim kdyz prijdu na live po vydani? podle toho datumu nastaveneho na konzoli moji rukou, ktery se zaznamena pri prvnim vlozeni media? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 To Ti nikdo prostě neřekne, jak to přesně poznají. Prostě tu hru před vydáním vůbec nehraj. Nic nikomu neuteče, když těch pár dní počká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 pokud hru začneš hrát offline bez připojení na live 1.1 a hra vychází třeba 20.1 tak pokud se do dvacátého nepřipojíš na live vůbec tak to nezjistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Presne takto jsem si to myslel, takze by to melo byt s banem takto: Muzu hrat hru na offline pred vydanim, ale do oficialni vydani nesmi dojit k zadnemu pripojeni na xlive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Jestli si seš tím tak jistej, tak jo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Hral sem Soul calibur IV a GTA4 s odpojenym kabelem ikdyz hra jeste oficialne nevysla a ban jsem nedostal . Takze podle me blbost... :) Jinak piggy dobra prace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 tak pravdepodobne MS banuje ve "vlnach", ne hned, takze uz jses treba na nejakym seznamu :-P kazdopadne otazka k ABGX - kdyz je u hry vsechno OK - zeleny a pak dole u VERIFICATION to napise, ze nemuze najit neco online, nebo ze online failed, co to znamena? napr ted u Red Faction Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 V seznamu uz pres rok ? Je pravda ze jsem nejaky cas byl offline , ale myslim ze je to blbost . Nikdo nevi za co ty banny jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 tak pravdepodobne MS banuje ve "vlnach", ne hned, takze uz jses treba na nejakym seznamu :-Pkazdopadne otazka k ABGX - kdyz je u hry vsechno OK - zeleny a pak dole u VERIFICATION to napise, ze nemuze najit neco online, nebo ze online failed, co to znamena? napr ted u Red Faction Verification čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Dmi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Zkus nastavit v Autofix Level 3, pokdu to tak nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 U hry Tom Clancys HAWK ... Stáhnuté z Share-Rapid.com (PCMaker's Upload) (nastavena Autofix na level 3) co si o tom mám myslet? jedno mi vyhodí že můžu vypalovat, druhý že ani náhodou... Další, zase přesnej opak... U hry Prototype , zase z Share-Rapidu, (PCMaker's Upload) (nastavena Autofix na level 3) Při testu v Mulleteru mi to zahlásí " Video file is broken, invalid, or not present. Would you like to fix?" a když kliknu na No, tak mi vyskočí přiložený screen, a nechci to opravovat než se vás zeptám, když to abgx360 hlásí OK jen aby to nevypadalo špatně pro PCMakera, dalších 5 her prošlo testy u obou programů jinak hry bych pak chtěl rozjet na 1.6 FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Určitě poslouchej to co ti řekne ABX protože Mulleter je hodně pozadu. Myslím že ho dlouho nikdo neaktualizoval a vůbec nesedí s novýma hrama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 u toho HAWK a je napsáno: "(Fixed for 1.5 firmware!!!)" takže po vypálení na DVD si to DVD zničim, páč mám FW 1.6, že? .. nejde to nějak odpatchovat, abych s tím mohl na 1.6 i live, a nemusel to stahovat znovu, neopatchované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 TM: HAWK Ti to hlásí červeně chyby, protože to je ta nová 3rd Wave protekce a ABGX to sám patchnout neumí. Ale pokud máš firmware 1.6, tak žádný patchování řešit nemusíš, prostě vypal a hraj. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 ale... tam je napsaný, že už to je patchlý pro 1.5 FW, tak jestli neni ta 3rd wave patchlá, aby to jelo na starsim FW, a pak aby to jelo na 1.6:-D o to mi de:-D já vim že hry s ochranou 3rd wave můžu hrát bez patche,.. ale jestli můžu hrát na 1.6 hry s patchlou ochranou 3rd wave pro starší FW. Aby mi to Xbox prečetl, nebo nedej bože aby mě mrkvosoft nezabanoval:-D to víš, bojim se, první Xbox, první hra s touhle ochranou, všude sou tu návody jak to patchnout ale moc nikde nenacházim řešení na takovýhle prekérní situace:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Na 1.6 ti to nepojede . Jedine kdyz vlozis pred hranim activation disk , ale to tu kdosi psal ze to taky nejde . Jak odpatchovat iso netusim :) Kdyztak se priste lip divej co stahujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 přesně jsem si myslel, takže stáhnout znovu pro verzi 1.6 .. achjo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montrey Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 pokud tomu správně rozumím mám flash 1.6... a hraju pálenice na xlive... můžu bejt relativně klidnej? hry předtím nekontroluju... ale mám nejnovější flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ano, můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Update - Návod poupraven, nepoužívejte už XDVD Mulleter, je starej jak metuzalém a je na prd!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 You cannot get banned for playing a game on Live prior to it's release date ... You only get banned for piracy, account hacking and similar activities ... There are too many legitimate ways to get a game early, so they do not ban for it ... Whay am I still having to post this after all these years of 360 piracy? Co rikate na tohle? Na jednu stranu je to pravda, kazdej tady strasi s tim ze se nesmi hrat hry pred ofiko rls datem, ale pritom je hodne zpusobu jak si ziskat original legalni hru pred vydanim.. (mit nekoho v nejakym game shopu atd..) logicky.. a microsoft nepozna jestli to je vypaleny nebo ne, kdyz je to proste uplne stejny a neda se to poznat. takze je blbost aby rozdavali bany, za hrani pred ofiko rls datem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.