filip2142 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Mám dotaz kámoš mi chtěl JB přeflashnout na Hermes V4b ,ale dnes mi ho donesl že ho spálil ,údajně jak spojoval dva servisní piny špendlíkem:cheesygrin:jeto možný?doma jsem dal JB do pc a opravdu nesvití ,jde nějak zjistit jestli je opravdu spálený případně jde opravit díky za rady všem:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nevím toho sice moc o vaření, ale pokud vím, lze spálit i vodu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Každé elektronické zařízení se dá poškodit. Opravit asi přijde dráž než koupit nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Pokud zkratoval čip, tak není šance to spravit, kup si nový ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 mas ocividne schopneho kamarada. Priste si to radeji naflashuj sam. Mam doma AmazeBreak v3 s Dealextreme za 8 $ a pecka.... jednoduchy, hezky :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 TAk si kupuju tenhle:ps3usbjailbreak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts