hosanek Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Cus znate nekdo hru Runescape nebo Battlescape-runescapovej private 8) Hodte nick. Chtel bych se podelit o trady atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Znal a hrál ALE TEĎ JE RUNESCAPE ÚPE JINÝ TEDA Z MÝHO POHLEDU, VRÁTIL JSEM SE K TOMU PO VELICE DLOUHÉ DOBĚ TAK NWM. KDYŽ SES PŘIHLÁSIL NA TOM STARÝM TAK JSEM SE HNEDKA DOSTAL DO NORMAL SVĚTA. ALE TED MUSÍŠ ZE ZAČÁTKU PLNIT NĚAJKÝ DIVNÝ QUESTY (NEBAVILI XDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Lol jono RuneScape prošel za posledních několik let velikými změnami. Například že ve ''Wildy'' není pvp, ale pro pvp jsou vyhraněné nové světy. Je také tak zvaný trade limit to znamená ýe můžeš dát zadara jen max. 10-40K podle počtu quest points. Jo máš pravdu je ůplně jiný tutoriál ale pro ty kteří umí anglicky je to v pohodě. Btw: Jaký tam máš nick? Stejně RS už moc nehraju spíš už jen BS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Nwm to už si nepamatuju skončil jsem u toho tutoriálu byl hrozně nudnej a taky nemám moc času. To s těma questama jsem si všiml také prostě na tom chtěj vydělat, ale to už je snad u všeho. Ale někdy se k tomu určitě vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 (.:REFresH:.) Nemá někdo něco teĎ se runescape hodně změnil a Battlescape nejspis zrusily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Runescape sem hrál hodně hooodně dávno když sem byl ještě na základce. Hrál sem to docela hodně byl sem tušim lvl 97 nebo tak nějak, ještě bych měl mít v bance haloowen mask set (nevim jestly to má dneska ještě cenu) a nějaký miliony cash k tomu. Pak sem ale po několika letech přešel na wow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 WoW není žádná konkurence :D. Btw: Ten mask set si nejsem jistej ale něco asi jo.... Mam teĎ necelejch 6Mega. Btw : Ta změna grafiky je celkem dost viditelna ale pred peti lety to taky nebylo zly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 hrával sem to na té starší verzi a ta nová mně vůbec nebaví, taky sem přešel k WoW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 A co dragon armor? Už je plate? Když sem se před několik rokama díval co je novýho tak sem zahlídl něco o dragon plate helmě, já používal to z barows jak lečí myslim guthan nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 jo guthan je heal armor jeste je verac,dharok,torag etc... Btw dragon full helm je a body si myslim ze uz taky ale drahy jako svine... Ja sem non-memb user a merchhuju z 1. Mega za 3 mesice hodne obcasnyho hrani mam neclejch 6 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.