Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PC hra online: Runescape-Battlescape.


hosanek

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Znal a hrál ALE TEĎ JE RUNESCAPE ÚPE JINÝ TEDA Z MÝHO POHLEDU, VRÁTIL JSEM SE K TOMU PO VELICE DLOUHÉ DOBĚ TAK NWM. KDYŽ SES PŘIHLÁSIL NA TOM STARÝM TAK JSEM SE HNEDKA DOSTAL DO NORMAL SVĚTA. ALE TED MUSÍŠ ZE ZAČÁTKU PLNIT NĚAJKÝ DIVNÝ QUESTY (NEBAVILI XDD)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lol jono RuneScape prošel za posledních několik let velikými změnami. Například že ve ''Wildy'' není pvp, ale pro pvp jsou vyhraněné nové světy. Je také tak zvaný trade limit to znamená ýe můžeš dát zadara jen max. 10-40K podle počtu quest points. Jo máš pravdu je ůplně jiný tutoriál ale pro ty kteří umí anglicky je to v pohodě. Btw: Jaký tam máš nick? Stejně RS už moc nehraju spíš už jen BS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nwm to už si nepamatuju skončil jsem u toho tutoriálu byl hrozně nudnej a taky nemám moc času. To s těma questama jsem si všiml také prostě na tom chtěj vydělat, ale to už je snad u všeho. Ale někdy se k tomu určitě vrátím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...

Runescape sem hrál hodně hooodně dávno když sem byl ještě na základce. Hrál sem to docela hodně byl sem tušim lvl 97 nebo tak nějak, ještě bych měl mít v bance haloowen mask set (nevim jestly to má dneska ještě cenu) a nějaký miliony cash k tomu. Pak sem ale po několika letech přešel na wow.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu