Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sega Rally

shadow.wizard

Recommended Posts

Tak když tam bude jezdit víc aut na jedné trati,tak se nedá čekat že to bude simulátor.Ale jinak skvělí-blato,vrážení do protivníků-bude to mít svoje kouzlo(teda pokud bude poškození) no těším se.Ale jestli to bude jak nfs,tak to ani nestáhnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

super! fakt bomba! konecne nejaky hratelny rally na psp! colin a wrc se nedalo bohuzel hrat ale toto je fakt super. na to ze je to promo ... ta grafika perfektni - jak se postupem zaspini auto je bomba! jinak me akorad mrzi ze se auta nenici - nevim jestli to ma ve finalni verzi byt ale bylo by to good.

jinak mam takovej problem ze me nejde zalozit vlastni profil :( kdyz si chcu svuj vytvorit tak me to sekne psp a vypne se :( dela to jeste nekomu ??

Odkaz ke komentáři

super! fakt bomba! konecne nejaky hratelny rally na psp! colin a wrc se nedalo bohuzel hrat ale toto je fakt super. na to ze je to promo ... ta grafika perfektni - jak se postupem zaspini auto je bomba! jinak me akorad mrzi ze se auta nenici - nevim jestli to ma ve finalni verzi byt ale bylo by to good.

jinak mam takovej problem ze me nejde zalozit vlastni profil :( kdyz si chcu svuj vytvorit tak me to sekne psp a vypne se :( dela to jeste nekomu ??

Pri prvnim spusteni mi hra vytuhla tak, ze se musela vyndat baterka.... Pak uz jela OK. Jinak souhlas ;)

Odkaz ke komentáři

hmm Sega se celkem rozjela, vypadá to pěkně, je to taková arkádička, smyky tam jsou, žádné složitosti, prostě jednoduché, hratelné, takže nepříznivci simulátorů budou jásat. Líbí se mi plynulá grafika, auto od bláta:), Lancia Delta :!: 8) (nádherné auto) a INFR. MP. Vidím to na povedenou hru. I když colin je colin to se vůbec nedá srovnávat.

Odkaz ke komentáři

nevím no..stah sem a když sem dal karieru! a bylo tam jen 5 soupeří 6 semnou.. a to že se nedá vyjet z tratě! tak mě to odradilo... grafika byla fajn..ale jinak je to podle mě na prd!.. colin nebo wrc je daleko daleko lepší:-) pro mě je to veliké sklamání!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu