defuckto69 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 co je v PROMO jinyho nez ve final? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 co je v PROMO jinyho nez ve final? Je to takova velka demoverze pouze pro novinare ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 no tak super, počkám si na full.....super je, že může na trati jet víc aut, ve skutečnosti hovadina, ve hře super věc, dodá to tomu hodně zábavnosti (naposled jsem tuto možnost viděl u colina 2 na pc a bavil jsem se u toho nehorázně :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 No tak ja velky priznivce simulatoru musim rict ze me ta hra vzala a hodne!!Kdyz jsem ji poprve zapl tak jsem si rikal ach jo zase pekna hovadina..ale pak jsem vychytal ovladani a zacla me ta hra opravdu prekvapovat!!:)Opravdu je to arkada, ale co tuhle hru dela zajimavou a zabavnou je to deformovatelny prostredi..coz hru posunuje uplne nekam jinam nez dosud hry tohoto typu byly.Graficky to neni(pro me) zadnej med..nemam rad takovouhle jakoby kreslenou grafiku..ale zase je to na prvni pohled Sega:) Hned po prvnim odjetem kole jsem byl zklamanej ovladanim..ja priznivce colina hrajiciho jedine na sipkach jsem zjistil ze tahle hra je lepe ovladatelna pomoci analogu..sipky proste kola hodi okamzite uplne na stranu..no ale i ten analog byl hodne citlivy..ALE, jak uz jsem rikal ja priznivce colina hraju rad z pohledu s kapotou--a hle najednou to prestalo smykovat a dalo se to analogem krasne ovladat..myslim ze je to chyba promo verze ze jsou v tom takovy rozdily!!Ale nicmene..najednou jsem si rekl a hle zas tak mi to arkadovy neprijde..no a opet ja colinuv fanousek jsem si dal razeni..ale v teto hre to neni nic moc...lepsi je podle me jezdit na automat*No to nejlepsi co me opravdu dostalo..je to deformovatelny prostredi..myslim tim cestu..ze zacatku celkem plynula jizda prilnavost pneumatik v pohode ale pak se na trati zacinaji objevovat vyjete koleje a ne jen vizualni ale vazne to pusobi na ovladani..je to fakt zabava..v pisecnych a blativych tratich je spise nevyhoda jezdit vyjezdenou trasu protoze je rozjezdena a pomalejsi..proto neni od veci zvolit misto nerozjezdene...a naopak v zimni ch trasach je obtiznejsi jet prvni kola nebot asfalt je zasnezeny a klouze..pak se ale snih vyjezdi a pokud se clovek soustredi a jede v projezdene trase tak to neklouze a je to parada!!Pratele tahle hra me naprosto pohltila a to jsem absolutni priznivce simulaci!!VAZNE JE TO VYBORNY!!hral jsem i po adhoc s brachou a narez proste nejvetsi!!:)uvidime co se zmeni ve full verzi...chtelo by to vic trati a rozbijeni aut..to by byl nasup:)Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 no tak super, počkám si na full.....super je, že může na trati jet víc aut, ve skutečnosti hovadina, ve hře super věc, dodá to tomu hodně zábavnosti (naposled jsem tuto možnost viděl u colina 2 na pc a bavil jsem se u toho nehorázně :) )Folty jestli te bavil colin 2 ve vice autech tak tohle je podobny a jeste mnohem mnohem lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ^^ grafika je podla mna z Rally asi najlepsia... vrtulniky ti lietaju ponad hlavu, vlaky chodia popri ceste... co viac si priad ako nestaticke prostredie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 no tak to je paráda...btw. kdy má vyjít full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ^^ 11/10 v USA 09/2007 v EUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 stahnete si promo ..je to dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Teda musim říct že je to paráda ! Žádny rally mi nikdy takhle nesedlo :lol: Jdu ještě hrát :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak222 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 zkousel jste se nekdo pripojit na server a hrat infrastructure multiplayer v promu? Me se to zatim nepodarilo, ale kdyby to slo, tak to muze bejt jeste vetsi narez. Jinak bezva hra. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 stahnete si promo ..je to dobry Sorac takovej bldej dotaz? co je to to promo? jako ze je to jeste nedodelaný? nebo jak?je to nejaky demo ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ^^ Promo verzia je verzia hry, ktora je urcena na Preview pre magaziny, internetove stranky atd. vacsinou je to uz BETA verzia kde chyba niekolko nedostatkou, ktore sa vo finalnej verzii opravia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ^^ Promo verzia je verzia hry, ktora je urcena na Preview pre magaziny, internetove stranky atd. vacsinou je to uz BETA verzia kde chyba niekolko nedostatkou, ktore sa vo finalnej verzii opravia... Díkec sem to tak nejak tušil ale nebyl sem si jistej. Jakože wipeout pulse vysel uz taky kdysi damvno jako promo, ale fullka jeste nevysla ze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 stažena full verze a....paráda...colin určitě je lepší co do grafiky ale tahle hra vyhrává hratelností....taková parádní oddychovka....jen mi vadí, že to de jet stylem plnej plyn a nemusí se skoro používat brzda... to mě docela mrzí.... ale jinak super.... jaký je váš názor na full verzi ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 ^^ JJ suhlasim... mne sa aj grafika viac paci ;) je to take "kreslenejsie", vyberat zatacky pomocou driftou atd. a po WiFi v triede s kamaratmi super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 ja velkej zastance simulaci jako je colin musim uznat ze me tahle hra hodne chytla i kdyz je to arkada a nemusi se skoro brzdit..rozjezdeni vozovky a souboj s ostatnima je fakt zabavnej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 ^^ JJ suhlasim... mne sa aj grafika viac paci ;) je to take "kreslenejsie", vyberat zatacky pomocou driftou atd. a po WiFi v triede s kamaratmi super ;) jj multiplayer je fakt hodne super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 np grafika je podle me super .. hlavne to ze muzu cestou znicit dost veci ... treba ty barely a rozhazeny pneumatiky po silnici jsou super ... takze parada , akoda by tam mohl byt jeste nejakej damage mod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tohle je tak trosku ridge racer v terenu...takze pro me super :D grafika abych pravdu rekl se mi az tak nelibi,na muj vkus moc barevny,ale hraje s to skvele a to se pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 No podla mna toto rally nema na psp konkurenciu. Vyzera to pekne, hybe sa to pekne a ma to on-line. Len ma mrzi, ze ten online je aky chudobny. Ziadne rozsiahllejsie statistiky su tam neni. Len proste body v aktualnom room-e a to ej vsetko. Mohlo to byt co sa tyka statistik a rankingu lepsie urobene ale chvala bohu za to, ze to nema take neduhy ako NFS. tam si zahrat on-line je nerealne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 hra je to v poho akorat nvm proc se mi v 2hym kole sampionatu kousne :-//// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.