headhot Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 vsechny sloty zamluveny, pokud by se uvolnil dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrobnik Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 když se uvolní místo dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Oj, zakladatel tematu to tady chvili nesledoval a uz mu to vyfoukli... PM by neskodilo :/ Takze najde se dalsich 5 lidi? Nejlepe i nekdo, kdo by vytvoril ten ucet, koupil hru, rozeslal udaje. Jsem ted casove zaneprazdnen, takze bych jenom poslal penize na dany ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Hru jsem koupil takže všichni kdo mají zájem, pošlete PM a já vám zašlu info Hru jsem koupil takže všichni kdo mají zájem, pošlete PM a já vám zašlu info Hru jsem koupil takže všichni kdo mají zájem, pošlete PM a já vám zašlu info Hru jsem koupil takže všichni kdo mají zájem, pošlete PM a já vám zašlu info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 I když se mi nikdo z Vás neozval, za což Vám velice děkuji, jsou ještě 2 sloty volné takže kdyby někdo měl čirou náhodou zájem, dejte vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerminatoRzHor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ja bych chtěl odkoupit ten slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Koupim slot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Je tohle téma ještě aktuální, byl by tu kdyžtak někdo ochotný založit novou skupinu na Dead Nation? Kdyžtak piště kdo ještě nemáte a máte zájem o sloty. Já bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 čus, má někdo ještě volnej slot na Dead Nation? Ozvěte se, PSN nick Readdy_B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Dead Nation bych taktéž chtěl+ bychom se mohli domluvit i na jiných hrách. Nemam s tím zkušenosti ale s moji platební morálkou nejsou problemy. OZVĚTE SE !!! PSN wesick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 mel bych zajem o DN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Taky bych měl zájem o koupi jednoho slotu, kdyby někdo měl pište Pm, platím předem na účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 tak co jak to vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Asi bychom meli zalozit novy tema s novym seznamem lidi at je prehled. Co k tomu jeste neco pridat? Navrhoval bych Castle Crashers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Taky bych koupil DN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 to CC sem neznal ale nevypada to spatne :) takze klidne do toho pujdu taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zložil jsem nové téma pro nový nákup. http://console-forum.net/tema/115321-dead-nation-a-castle-crashers?p=1041925#post1041925 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.