Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mohl by prosím někdo poradit FW 3.50

Smokie_

Recommended Posts

Měl bych dotaz ohledně FW 3.50. Jsem majitelem PS3 Slim 320gb a updatoval jsem na 3.50 (bohužel jsem se o PS Jailbreaking dozvěděl až časem :-( ) otázka tedy zní:

1) Dá se nějakým způsobem vrátit starý FW ? (hard reset, format atd.? )

2) Pokud ne jestli je reálné v budoucnu prolomení FW 3.50 a počkat zatím (neupdatovat dále)

Díky za jakoukoliv odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Maikl.kom

Nechce někdou tu čtečku karet E3 koupit? Já bych do toho šel určitě, ale dá se to zadim koupit jen v zahraničí za 15 dolarů (285). Na netu je návod, jak se to má udělat z 3.50 na 3.41.Já mám sice 3.41, ale k tomu originálku GT5 a dokud nebudu mít ten downgrade, tak na 3.50 nebudu aktualizovat.

Odkaz ke komentáři

Zatím to ještě není oficialně venku, ale hodně se o tom píše na solidních ps3 stránkách. Navíc video nevypadá jako FAKE, takže by to mohlo být reálný. Další věc je ta, že asik před 2 dny decryptovali master key. Suma sumárum to vypadá na totální rozlousknutí systému ps3 a pokud se potvrdí funkčnost JB na fw 3.50, tak to bude neskutečná rána pro Sony.

Jen si vemte, že za 3 měsíce udělal JB malý krůček pro Sony, ale obrovský krok pro piráty ;o)))

Odkaz ke komentáři

Dobrej, koupil sem synovi ps3 320 slim, objednal jsem si z ciny ps jailbreak a čekal jsem na něj asi 17 dní , byl sjem netrpělivej a tak sem koupil od jednoho maníka z ruky abych nemusel čekat, klukovi sem stahnul asi 20 her a říkal mu aby nehral o siti aby se neupdatoval firmware. No nic dnes se se podíval na system information a ona tam byla verze 3.50 a přitom tam byla 3.41 a světe div se hry pořád fungujou. a najednou mi de i Start the party u ktere předtím nečel nakalibrovat move.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu