FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Kk´s PSP Radio - CZ/SK rádia v PSP TuTorial by FxReaper Čus lidi,při brouzdání po CF jsem našel topic PSP Radio,Homebrew který by měla spouštet rádia které chceme,tak jsem to stáhnul přidal ČRO 2 Praha,a ono to jelo! takže jsem se rozhodl že Přidám TuT na tohle rádio !nfo Kk´s PSP Radio je přehrávač internetových rádií,nejen z ShoutCastu ale i CZ/SK internetová rádia! Kk´s PSP Radio (dále jen kkr) spustí internetová rádia ve formátu .m3u Ale dost řečí jdeme na TuTorial! TuTorial Kk´s PSP Radio funguje na všech FW i CFW 1.) Stáhněte RAR archiv http://czshare.com/1510566/0b1o/Kk´s_PSP_Radio_Player___Shoutcast_Up_by_FxR.rar http://www.edisk.cz/stahni/13207/Kk__s_PSP_Radio_Player___Shoutcast_Up_by_FxR.rar_683.34KB.html (archiv obsahuje i Chrome + ShoutCast) nebo jděte v psp na pspradio.co.uk a stáhněte cca 7 souborů (budou se vám postupně zobrazovat) 2.) Rozbalte a překopírujte složku PSP na root karty (root je kořen karty takže např. f:) 3.)Jděte v psp jdi adresáře Internet => Internet Radio => kk´s psp radio 4.) Nyní máte funkční rádio co přehrává ShoutCast rádia jenže my chceme CZ/SK rádia Nyní se přesuneme k přidávací fázi TuToriálu 5.) Najděte si vaše oblíbená rádianapř na Play.cz , já jsem si našel třeba Impuls,a otevřel jsem nový panel s aac,a adresa by měla být nějak takhle: play.cz/radio/impuls128.aac.m3u (toto je jen příklad), a pozor! PSPRadio by měl podporovat rádia ve formátu .pls nebo .m3u , já zkusil čro 1 radiožurnál v .pls a nešlo to spustit takže doporučuju .m3u 6.) Nyní v PSP najeďte na kk´s radio player a zmáčkněte My Music 7.) Zmáčkněte edit a zobrzí se vám tabulka s adresami stanic, pod Stream /.pls /.m3u URL dejte adresu vašeho rádia kterou jsme získali v kroku 5. a zmáčkněte test Pokud vám nahoře najede Buffering stream a nenajede error tak vám rádio jede. Nyní rádio pojmenujte a dejte Save a poté Finish 8.) A už jen posloucháte vaše oblíbené rádia z pohodlí PSP Jste líní nebo blbý a nechce se vám hledat vaše oblíbené stanice? Já sem byl tak hodnej a přichystal jsem vám seznam nejznámějších a nejoblíbenějších českých stanic,FxReaper´s Playlist obsahuje: Frekvence 1,Impuls,Evropa2,Čro 1,Čro 2,Čro 3,Čro Vysočina,Čro Brno,Čro 6,Rádio Krokodýl,KissHády + 4 Metal/Rock Stance a to Big R 80´s Metal,RockRadio1.com,ChroniX Agression a ChroniX Metal Otázka - Odpoveď - Nezodpovězeno Jede to jen na CFW? Nezaleží jaký máte FW,tudíž to spustíte jak na 5.00 m33-6 tak na OFW 6.20 Můžu přidávat i svoje oblíbené zahraniční stanice? Ano,ale musíte mít adresu streamu rádia s koncovkou m3u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 bezva konečně česke stanice xD hnet to jdu skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 poznamenavam ze se to nespousti z game,jinak vic doporucuju ten muj rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 sorry ted nejsem na pc ale na psp,skus v psp zadat pspradio.co.uk povol javascript a stahni 2 soubory,a po chvily se zacnou stahovat i skiny atd,akorat ten muj playlist tam nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 před několika měsíci jsem taky udělal radio: http://www.d3vl3r-tv.cz/2010/06/09/psp-special/#radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 ifree radio jsem teZ zkousel jenze me nesli ani shoutcast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Reupload z uloz.to (link smazán) na czshare a edisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jdeto i na ofw 6,31 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 fxr? kde mam najit toto play.cz/radio/impuls128.aac.m3u už jsem si tam našel evropu2 ale nvm kde ten odkaz najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mně to hodilo chyby javascript Alert file was not found , když sem dal ten test.. Fxr nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 nevim,zkus Restore Syste Settings nebo to nahrát a kartu znova nebo jinou stanici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Pěkné, ale zapoměl si na fajn radio best CZ/SK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Pokud vám nahoře najede Buffering stream a nenajede error tak vám rádio jede. Tak mně to dělá no hoře connecting to the server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 počkej zkusim testnout E: Po connecting by měl naskočit Buffering,máš dobrou wifinu? kolik signálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Mam problém, v rootu už jednu složku PSP mam a když to radio přejmenuju třeba na PSP1, tak se nezobrazí. Nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 100% jsu přímo u ní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Jedno překopíruj tak jak já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 2 aAlofok: jaký má šifrování? zkus ten restore settings 2: Belody: dej to do ms0:/psp/radio něco nebo co máš za problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Myslím že mám AES.. jo mám :D:) a ten restore setings myslíš co nebo newím kede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ok, stáhnul jsem si to raději z toho webu. A zkoušel jsem Evropu 2 a jede. Bohužel jsem třeba ten impuls co jsi psal jako příklad ten mi nejede. Ale né že by mi to nějak vadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 já jsem stáhl ten Fxr pack ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 a když chcu jít na ty stránky v psp (pspradio.co.uk) tak se mně nenačtou fakt nevím hlasí chybu DNS error(80410410). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 mas nastaveny dns v psp? ja si pamatuju ze sem musel zadavat 8.8.8.8 do dns ale zkus napsat nakymu odbornikovy ted me napadlo,zkus stahnout ten original z pspradio......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Ako dlho vydrzi baterka?Je moznost kupit nejaku lepsiu kapacitu mam psp 2004 slim :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.