hafcool Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Zdravím. Nevíte jak mám propojit PS3 s tímto monitorem ? Když to chci propojit tak, že na jeden konec DVI kabelu dám redukci na HDMI - http://www.alza.cz/hama-redukce-hdmi-dvi-hdmi-m-dvi-d-f-dual-link-d79459.htm?kampan=adwords_longtail&gclid=COqX9-r_0qUCFcoe3wod6xWbmg tak mi vůbec nenaběhne obraz.Nevíte jak to můžu udělat ? Děkuji za odpověď.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Kolik znáš typů ntb, který mají obrazový vstupy a ne výstupy? :)... Jednoduše... nepůjde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 až na to že to není ntb ale 30 palcovy LCD monitor k PC ktery stojí cca 30 k , a je zajimavy že jsem se nikde nedočetl jestli to má HDCP nebo ne ale abych pravdu řekl ta redukce je příšerná a nevyhovujicí to řadši kup redukci HDMI -> DVI ( http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-dvi-hama-2-m-dual-link-gold-d79525.htm ) a más pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ah, moje chyba, asi jsem se zrovna kouknul na něco jinýho :oops: Co jsem koukal, tak HDCP má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafcool Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Takže to půjde tou redukcí ? Pokusím se jí sehnat.Zatím děkuju.:thumbup: A můžu se ještě zeptat.Proč vlastně nejde ten postup co dělám já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 muže byt chyba v redukci atd.... ono se doporučuje mít spís kabely s ruznymy koncovkami než tyhle redukce , ale samozdrejmne i kabely mohou byt spatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafcool Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ok.Zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 jen taková kontrolní otazka ješte : resetoval jsi nastavení obrazu když jsi to připojil na ten monitor ? ono totiž pokud pouziváš PS3 jen s CRT tv a pak tam hodís HDMI tak ten obraz prež to HDMi nejde a jde furt přez TV-out a je potřeba resetovat nastavení což se provede tím že při zapinání konzole podržíš tlacitko zapnutí dokud konzole nezapipá (cca 3 - 5 sec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AzTeKK Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 ahoj, docela by me zajimalo, jestli se ti to povedlo zprovoznit.... zatim nemam PS3, tak to nemuzu osobne vyzkouset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoerto Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 tak dnes som to vyskusal aj ja kedze som si kupil PS3. mam ten isty monitor, HDMI kabel na redukcii HDMI to DVI a... nejde to. jednoducho nic. pripojil som teda na skusku sat. Dreambox 8000 a taktiez nic. tak som teda prebehol par zahranicne fora a ked dobre citam, ani to nepojde. takze mame smolu. v HP to asi bohuzial odsrali a monitor si nevie poradit s par vecami. ak sa to niekomu podari spojazdit, ma u mna flasu domacej slivovice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hafcool
Zdravím.
Nevíte jak mám propojit PS3 s tímto monitorem ?
Když to chci propojit tak, že na jeden konec DVI kabelu dám redukci na HDMI - http://www.alza.cz/hama-redukce-hdmi-dvi-hdmi-m-dvi-d-f-dual-link-d79459.htm?kampan=adwords_longtail&gclid=COqX9-r_0qUCFcoe3wod6xWbmg
tak mi vůbec nenaběhne obraz.Nevíte jak to můžu udělat ? Děkuji za odpověď.:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.