Azuritt Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Zdravim,tenhle ovladac mel byt bezdratovy,ale jakmile dam v nastaveni Bluetooth manager,nic mi to nenjade...nechal jsem PS3 hledat yaeiyeni celou noc, a nic to nenaslo.Delam neco spatne? Prosim poradte. :(( Mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 jednoduse to sparujes tim,z e ho pripojis pres klasicky USB kabel, kterym to i nabijis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Azuritt Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 To ja vim,ale sedet 1 metr od TV...to zachvili budu uplne slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 v tu chvili je sparovanej a muzes ho vytahnout.. alespon mne to tak funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Azuritt Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 No prave to je ono,ja ho mam prez USB sparovany,ale kdyz ho vytahnu tak prestane fungovat :/ Chyba ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 a je ten ovladač originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Máš ho zaplej ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 nabitej? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Azuritt Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Original mam,tak neasi,kdyz ho zapnu tak zacne blikat jak magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Azuritt Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Ete by me zajimalo jak se pozna ze je nabitej?? :-O Mam PS3 teprve 2 dny tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tonenimozny Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 mám stejný problém. originál dual shock, fungoval bez problémů rok, ale teď jenom když je připojen přes usb. když se šňůra vytáhne, přestane fungovat. poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Nech ho na kabelu tak dlouho,dokud nepřestane blikat. Pak bude PLNĚ nabitej. Pak vypni PS3 a potom ji zapni přes ovladač. Spáruje se a musí fungovat. To je asi jediný normální řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Azuritt
Zdravim,tenhle ovladac mel byt bezdratovy,ale jakmile dam v nastaveni Bluetooth manager,nic mi to nenjade...nechal jsem PS3 hledat yaeiyeni celou noc, a nic to nenaslo.Delam neco spatne? Prosim poradte. :(( Mel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.