Mr.Steph Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Zdravím. Zatoužil sem mít něco jako je iPhone, ale iPhone je na mě moc drahý. Myslíte že ten iPod Touch je dobrá volba ? (bez ohledu na to že se s ním nedá volat ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marxtone Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ahoj, myslím že je to super věc. Koupil jsem to přítelkyni a nemůže si to vynachválit ... umí to všechno kromě volání. Asi nejlepší věc je kvalita displaye. Přes HANDBRAKE do toho sypu filmy z DVD ve formátu MP4 a kvalita je úžasná. Zítra k tomu ještě dokoupím Bluetooth reproduktory. JB zatím není potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oldavo Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 určitě je to perfektní koupě,sám ho vlastním,koupil jsem 8gb verzi za 4000Kč a nemůžu si ho vynachválit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Děkuji moc :-) snad mě ježíšek potěší :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ja mam Iphone 2G 16Gb za 3500 jsem ho koupil...a pohoda :)...Iphone(2G,3G) uz se daj dneska sehnat celkem levne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 To jo, ale zase mi příde že ten iPhone 2G je strašně pomalý když koukám na ty srovnávací videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 iPhone 2G/3G bych už nekupoval. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Prosímvás měl bych taky dotaz jaký je rozdíl mezi Ip. Touch 3g a 4g Díky :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Prosímvás měl bych taky dotaz jaký je rozdíl mezi Ip. Touch 3g a 4g Díky :) . Podle mě něco jako je rozdíl mezi iPhonem 3GS a iPhonem 4 ( samozřejmě když pomineš volání a integrovanou GPS ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 jééžiš... s těma rodičema je ale domluva :-D "tatínek" prohlásil že jestli to nevolá tak je to na hovno :-D a ať si to koupim sám :-/ :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Mam dotaz , jsou nejaky problemy s tim kdyz si necham dovest iPod Touch 4 generace ze statu ?? Zaruku si budu muset nechat poslat mezinarodni ... Cestina v iPodu asi neni co :D Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 No čeština tam určitě bude,ale nevím jestli to apple.com neposílá jenom do USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 me to koupi kamos ve statech a preposle ... ja jen jestli nejsou nejaky jiny komplikace s tim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 ne koupil jsem v německu ipod a čeština tam byla primární :D i ve výstavním kousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ještě jaký Jailbreak by jste mi doporučily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Hm...já s Ipodem 4 i volám přes Wi-Fi.Bez problému.(Face Time) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
Zdravím.
Zatoužil sem mít něco jako je iPhone, ale iPhone je na mě moc drahý.
Myslíte že ten iPod Touch je dobrá volba ? (bez ohledu na to že se s ním nedá volat )
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.