mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Lidi, je tu nějaký borec co mi poradí s PS3 netem??? Chci si pořídit WiFi access point kolem 500,- anebo WiFi max... Nemá tu někdo s tím zkušenosti? Co všechno potřebuju??? Pls poraďte už mi z toho hrabe :bash: :cry: :bash: :cry: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 ku PS3 jedine net kablom... WiFi neodporucam.. je to nestabilne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 a navic jen tak nesezens router do 500 a skoro ani AP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 takže kabel je nejlepší ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 pls napiště jaké máte routery...modemy a tak.....ať vím co mám pořizovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Chces napsat i ty drazsi?! Co mas ty za net? ;) Ano kabel je nej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 jakékoli...ale napiš i cenu a tak....mám ADSL GTS Novera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ddd Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 chtěl bych vědět prosím jestli mi na net k ps3 stačí router s kabelem,nebo potřebuju ještě něco?popřípadě jestli stačí nakej levnější,nebo dražší-vůbec se v tom nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ja doporucuji U.S.Robotics Starter Kit :) mam ho - sice ne v kombinaci s PS3, ale jsem spokojen! Pro zacatecniky skvela volba.. (sice nejsem zacatecnik, ale USR je kvalitka..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ddd Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 chtěl bych prosím poradit jaký router si k ps3 pořídit k připojení na net přes kabel?a potřebuju ještě něco?za radu jak na net i zaplatím.mám starter pack s motorstormem a resistance patysa2@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cmoudina Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 račte vybrat router některé renomované značky - Ovislink,D-link,US robotics, či Linksys...obecné schema je: poskytovatel internetu-----modem/UPC,ADSL,ISDN,GSM.../,nebo AP/Wifi/-----router/bezdrátový,"drátový",či kombinovaný/-----Wifi síť----PS3 -----klasická síť---PS3 zapojení podle průvodce není nic moc složitého, většina routerů na HDCP/poskytuje připojeným zařízením automaticky adresu místní/domácí/sítě, takže stačí správně zapojit dráty...:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ... HDCP/poskytuje připojen... presne tak, snad bych jen doplnil, nejedna se o hdcp, ale o DHCP server, ale asi se jednalo o preklep ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 JA doporucuju usrobotics 500 ti stacit nebude usrobotics je nejlepsi AP modem zkus hledat . Ja sem vyskousel a jsem s nim hodne spokejen instalace je uplne jednoducha na urovni 15Leteho skolaka. Nemusim byt zaple pc proste je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cmoudina Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 presne tak, snad bych jen doplnil, nejedna se o hdcp, ale o DHCP server, ale asi se jednalo o preklep ;) :wohow: jasně, už z těch zkratek blbnu - není HDCP jako DHCP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 hej lidi jak musím mít rychly net na to abych hral na ps3 po síti??mam 2Mbity stačí to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 no to by snad stacit melo ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 nezaleží nahodou na pingu??na rychlosti podle mě moc nezaleží!!! jinak stahuju 230 Kbyte/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 nezaleží nahodou na pingu??na rychlosti podle mě moc nezaleží!!! jinak stahuju 230 Kbyte/s 2mb by mněli stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaldamrcin Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Zdar borci určitě tomu rozumíte...chtěl sem se zeptat když mám v PC net..a vypojím ho a dám ho do ps3 pojede mě to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Tak jsem rozjel net přes wifi v ps 3 :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaldamrcin Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Zdar borci určitě tomu rozumíte...chtěl sem se zeptat když mám v PC net..a vypojím ho a dám ho do ps3 pojede mě to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Zdar borci určitě tomu rozumíte...chtěl sem se zeptat když mám v PC net..a vypojím ho a dám ho do ps3 pojede mě to??? Pojede ja to tak mam zapojeny. Akorat me vadi ze musim vzdicky na 20s vypojit modem aby se vymazalo nastaveni. Pouzivam UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaldamrcin Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 tak jak to mam nastavit???prosim porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Blbost kabelem!! K čemu kabel, když je bezdrátový připojení.. Používám ho na notebooku 15 hodin denně a v noci stahuje, takž ejaká nestabilita.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Blbost kabelem!! K čemu kabel, když je bezdrátový připojení.. Používám ho na notebooku 15 hodin denně a v noci stahuje, takž ejaká nestabilita.. ;) K cemu wi-fi kdyz je kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 tak jak to mam nastavit???prosim porad Zapoj kabel do Ps3 a pak Settings ->Network setings -> Internet conenetion -> easy ->zacne ti to zjistovat pripojeni -> pak uz to jenom potvrdis a je to na konci je test pripojeni a ten spustis pokud se ti vypise nastaveni site tak je to O.K. jinak si neco nastavil spatne a musis znovu. P.S. je to vse napsany v prirucce na str 52.-57. zkuste lidi prvne cist a hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mariyo
Lidi, je tu nějaký borec co mi poradí s PS3 netem???
Chci si pořídit WiFi access point kolem 500,- anebo WiFi max...
Nemá tu někdo s tím zkušenosti? Co všechno potřebuju???
Pls poraďte už mi z toho hrabe :bash: :cry: :bash: :cry: :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.